Hallonkakor

24 april

Kategori: Allmänt

Vet inte alls vars den här dagen har tagit vägen. Hade så många planer men ändå har jag fått så lite gjort. Tur att dagen inte är slut än.
Men har i alla fall ordnat ny hemförsäkring, försäkrat MIN bil och så har jag handlat. Nu var det bara resten av alla tråksaker som ska göras. Typ dammsuga och byta sängkläder.. Men förresten kan jag ta det imorgon för jag är ju ledig! :)
 
Har kommit på att det är en himla massa saker jag måste köpa nu, en soffa, tv + ljud och utemöbler. Tror att jag måste vinna på lotto eller nåt! Men får ta en sak i taget, frågan är bara vad som är viktigast att ha.. 
 
Nu ska det ordnas middag, rotfruktsgratäng och korv! Mumsigt! Kanske får lov att lyxa till det med nåt gott att dricka till också.

20 april

Kategori: Allmänt

Just kommit hem efter att varit på vift mest hela dagen. Började med frukost hos Carin och Inge (supertack!!) och nu kom jag just från mamma. Fick mig ett par byxor och ett linne av mamma, tack tack! 
Ska strax göra i ordning köttet, Daniel kommer hit så vi ska grilla innan vi åker iväg på fest. Ska bli himla kul att träffa gamla gänget (delar av det iaf). 
 
 
Blev väckt av kisse i morse. Somnade väl vid 3 och blev väckt vid 9. Var väl inte direkt vad jag planerat men det skadar ju inte att kliva upp tidigt! 
Nä det är nog bäst att jag väljer vad jag ska ha för kläder på mig ikväll, kan ju ta ett tag att bestämma sig!

19 april

Kategori: Allmänt

Äntligen var helgen här och jag är ledig! Ska bli så jäkla skönt :)
Ikväll kommer Sanna så vi ska nog bara mysa och se film och imorgon bär det av till stan på fest. Söndagen lär nog sovas bort, haha.
Sitter just nu och ser på Sveriges Mästerkock samtidigt som jag käkar middag, blir mätt bara av att titta på maten dom lagar. Måste väl kanske ta mig en dusch också..
 
Nu ska jag kolla runt på resor, är så jävla sugen på att åka iväg efter sommarjobbet. Typ när jag fyller år, skulle va en perfekt födelsedagspresent. Frågan är bara vars jag ska åka nånstans. Men jag har ju ett tag på mig att fundera.