Hallonkakor

Tjo

Kategori: Allmänt

Sitter i soffan och ser film,  P.S I love you. Sitter och snyftar hela tiden.. Men den är ju så bra!
Trodde det skulle kännas jättejobbigt att gå till jobbet idag men det var faktiskt helt okej. Hade en helhärlig helg med mys med kissebäbisar, chillidillat med Daniel och Alexander, fest för hela slanten i lördags och så den obligatoriska bakismaten KINABUFFÈ!! Hehe! Plus att jag shoppade en massa kuligt. 
Igår fick jag även för mig att beställa en bok inför högskoleprovet, hoppas den är till någon hjälp. Tänkte att det kan vara bra att öva lite innan jag gör provet.
I veckan ska jag jobba, jobba och jobba. Och så träna. Eventuellt att jag gör nåt vettigt som att städa eller tvätta men jag hoppas på mycket slappande och mys!
Nu ikväll så ska jag möta upp älsklingpälskling hos nån snubbe i Lögd som tydligen har ett par aaaaasbra högtalare som vi (Daniel) så jättegärna vill ha. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mysdag

Kategori: Allmänt

Har haft världens roligaste helg med besök av kompisar, grillning, kalas och bad. Skjutsade hem kompisarna idag då tåget gick alldeles för sent så vi passade på att handla på maxi. Nu ikväll blir det bara mys, har ju regnat nästan hela dagen så man blir lite slö. Lite film och så kex med ost, om Daniel tar sig ur duschen förstås.

ljuvliga helg!

Kategori: Allmänt

Slutade tidigt idag så nu är äntligen helgen här! Har varit en sväng på marknaden med Daniel och så har vi vart till mamma. Just nu sitter jag med två grabbar och dricker vin och pratar strunt, så härligt det bara kan vara. Imorgon hoppas vi på toppenväder och ett första dopp. Dessutom kommer ett sjukt härligt gäng från stran hit för grillning och mys. Den här helgen kommer nog bli den bästa på länge!