Hallonkakor

30 januari

Kategori: Allmänt

Har just kommit hem från gymmet. Blev mest kondition idag då jag inte känner att jag orkar ta i så mycket.
 
Åkte iväg till syrran igår och kom hem idag. Känns skönt att ha fått hålla om henne. Är så hemskt att livet ska vara så orättvist ibland. Jag blir så ledsen för min älskade systers skull och tänker på henne hela tiden. Men vi får hoppas att allt blir lite lättare med tiden. Ska åka ner till henne igen snart, i helgen eller på måndag.
 
Nu ska vi äta middag och sedan börja tapetsera i vardagsrummet och sen blir det sängen för mig så jag kan ladda upp mig för inskolning 7-17 imorgon. 

28 januari

Kategori: Allmänt

Det är en tung dag idag. Tänker på min älskade syster och sänder henne så många styrkekramar det bara går! 
Jag ska förhoppningsvis skingra tankarna med lite tapetsering. Floxhusen ska ringa upp och då ska vi få veta om dom kan betala materialet om vi gör tapetseringen själv. Är ju så spyless på dom fula tapeterna vi har nu. 
Lite frukostlunch nu då kanske..

24 januari

Kategori: Allmänt

Har just ätit middag, vi var lata och köpte sallad och fläskfilérulle. Snart blir det väl sängen så jag inte sover bort hela dagen imorgon. Fick ju som tur var rätt mycket gjort. Dammsugat och torkat golven idag så imorgon är det bara att stöka undan det som ligger där det inte ska ligga.
Borde försöka ta en prommis imorgon, så jag hoppas på fint väder. 
 
Tänkte även dra en sväng till Häggströms och se om jag hittar nåt fint. Känner att jag behöver lite nya tröjor och linnen. På kvällen drar vi iväg till stan för att käka och så blir det väl utgång. Kommer bli en underbar fredag!

23 januari

Kategori: Allmänt

Idag sov jag inte lika länge som jag brukar göra utan nu har jag varit vaken sen strax efter 8 och klev upp vid 9. Tvätten är i maskinen och jag har börjat lite smått med att städa. Måste damma av mattorna, dammsuga och dammtorka. Tur vi inte har så stor lägenhet! 
Igår var vi och besiktigade bilen, som inte gick igenom, men det var bara två fel så det ska nog gå fort att fixa. Sen hälsade vi på mormor och fick massa god mat och sen blev det en sväng till Sandra för en pratstund. 
 
Nu kom Carin hit så nu blir det fikastund!

Strålande sol

Kategori: Allmänt

Solen skiner och mitt humör är på väg upp i toppen! Vi ska strax åka iväg till Övik och besiktiga bilen (hålle tummarna på att den går igenom!) och sen ska vi hälsa på mormor. Jag hoppas på att vi inte kommer hem så sent för vi ska väl iväg och träna ikväll.
Fick hem tidningen Hembakat igår (fick en prenumeration av mamma i julklapp) och det finns hur mycket smarrigt som helst i den! När jag får lön ska jag se till att baka lite bröd som fanns med där. Sen ska vi ju så klart baka semlor. Nä borsta tänderna och fixa håret kanske!
 
Hejs! :)

21 januari

Kategori: Allmänt

Semestern är här! 10 dagar ledigt känns inte alls fel. Det firar vi med potatisbakelser som jag fick av en himla fin arbetskompis. Tack! :)
Imorgon ska vi iväg till Övik och besiktiga bilen (som vi tydligen skulle gjort i december) och då ska vi passa på att åka och hälsa på mormor. Känns som att det var superlänge sen jag och Daniel hade sovmorgon tillsammans så det ska bli himla mysigt.
 
Nu ska vi äta potatisbakelser och se nyaste vampireavsnittet. Hoppas ni haft en lika awesome dag som jag! :)

20 januari

Kategori: Allmänt

Råkade somna om ordentligt efter frukosten. Vaknade strax efter 11 av att det var superljust. Himla härligt att få se solen! Vi käkade lunch direkt när Daniel kom hem och sen vallade vi mina skidor. Åkte en kort tur i Levar. Snacka om att ha dålig kondis! Daniel och Alex for iväg och på två sekunder var dom så långt fram att jag inte såg dom. Men jag åkte i min egna takt och försökte mig på att åka ordentligt så jag får in nån teknik. Blev som tur var bara en vurpa, rätt stolt! 
Blev axlar på gymmet direkt efter skidturen så jag är verkligen helt slutkörd nu. Men vilodag imorgon eftersom jag jobbar 12-21. Daniel har just åkt iväg för kvällspasset på jobbet och jag har precis ätit middag, pastalåda med svamp och skinka. 
Ska ta och dammsuga lite innan jag hoppar in i duschen. Sen blir det soffläge och tv! 

God morgon söndag!

Kategori: Allmänt

Klev upp med Daniel och Alex och åt frukost, var faktiskt hungrig. Så nu när dom åkt till jobbet så kryper jag ner i sängen igen. Blir väl att sova en liten stund till.
Hoppas på bra väder och lite skidåkning idag! :)

19 januari

Kategori: Allmänt

Känns så jäkla gött att vara helt slut i kroppen! Promenad i cirka 2 timmar och sen ett lätt pass på gymmet. När vi kom hem blev det kyckling som bara var att sätta in i ugnen och potatismos (pommes för killarna) och så ett glas vin på det. Nu är vi supermätta och superslöa, som det ska va! 
 
Funderar på vad jag ska roa mig med för kul imorgon. Daniel jobbar delad tur så han är ju som borta hela kvällen. Hoppas att vi hinner och orkar åka skidor imorgon mellan hans arbetspass. Jag har ju inte hunnit testa mina än. 
Men det blir väl i alla fall att städa undan här hemma imorgon så det ser någorlunda ut.
Nu ska vi nog ta och se en film.
 
Gokväller :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Promenad

Kategori: Allmänt

Khadra mår inge bra idag så vi hoppar över vår dejt, får bli en annan dag istället. Så istället för det så hängde jag med Karro på en promenad, till konsum.. Är helt slut så nu blir nog att slappa lite. Ska ju orka med att gymma sen också, men det går nog bra.
Får se vad vi hittar på ikväll, kanske film eller nåt.
 
Nu ska jag fika! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

18 januari

Kategori: Allmänt

Kom just hem efter att ha lämnat av lite grejer hos mamma. Innan det blev det gym och sen middag hos Carin och Inge, fick supergod fisksoppa! Nu är jag helt slut och känner att det ska bli skönt att få sova ut i helgen. 
Ska nog köra en dataspelshelg, känner att det skulle vara kul för omväxlingsskull. Sen om det blir Sims 3 eller Diablo III återstår att se, blir säkert båda. Khadra kommer nog imorgon också så då får jag ju lite socialsamvaro, kan ju behövas ibland haha.
 
Är jättetrött men ändå superpigg, konstigt faktiskt.Skulle kunna gå och lägga mig men samtidigt är det fredagkväll och då bör man se på film för att det är supermysigt. Men jaa, jag vet inte. Tror att jag börjar med att duscha och sen får jag se vad som händer helt enkelt.
 
Tjing!

17 januari

Kategori: Allmänt

Är så trött att jag tror jag somnar ståendes. Men jag är också så hungrig att jag kan äta en elefant, typ.. Nä men får väl middag snart. Och sen en dusch på det och efter det blir det sängen.
 
Jobbar 7-16 imorgon och sen ledig helgen så det blir ju skönt. Måste ju ta tag i träningsschemat så jag vet vad tusan jag ska göra på gymmet. Vill ju klara mig utan mina personliga tränare (Daniel & Alex), dom har ju faktiskt ett annat jobb också. 
Får väl se vad annat roligt jag hittar på i helgen, Daniel jobbar ju hela helgen den tråkmånsen. Men kanske Khadra kikar förbi en stund, hon måste ju också firas nu när hon blivit så gammal haha. 
 
Men kanske om jag hoppar in i duschen nu istället så får jag sova lite tidigare.
 
Godnattinatt! :)

15 januari

Kategori: Allmänt

Idag blir det en massa stök och bök. Ska göra början på smörgåstårtan, städa och eventuellt tvätta. Har inte bestämt mig för om jag ska göra en kladdkaka med polkagrisgrädde eller en vanlig gräddtårta imorgon. Tror att det lutar åt kladdkaka. Dessutom måste jag slå in Daniels presenter. Jobbar ju till 17 imorgon så då lär jag inte hinna med så mycket innan Daniels mamma och Stefan kommer. 
 
Bäst att börja med allt som ska göras, först på listan är disken...

14 januari

Kategori: Allmänt

Det blev en sväng till stan idag så nu har jag hittat några presenter till mina födelsedagsbarn. Köpte även ett underställ till mig själv, tänkte att det kan ju vara bra när jag ska åka längdskidor.
 
Sitter just nu och ser på nåt program på svt och det är en kille som hoppar från ett berg med en sån där helkroppsdräkt med vingar på. Så himla läskigt! Tänk om den går sönder eller om det råkar svänga till så att han kraschar in i berget. Fy tusan! 
 
Nä ska nog krypa isäng så man tar sig upp i tid imorgon.
 
Godnatt :)

Olycka..

Kategori: Allmänt

Hade precis ställt mig i duschen när Daniel säger "Det luktar bränt". Jo mycket riktigt så gjorde det ju det. Katten har då hoppat upp på byrån där jag hade två tända ljus. Hans svans tog eld, antar jag i alla fall. Men inte ett ljud gav han ifrån sig. Jag hittade honom under köksbordet med en svartfläckig svans. Stackars liten! Men det tog bara på den yttersta pälsen, tack och lov! 
Bramuk fick sig en dusch och jag fick mig en läxa - inga tända ljus förutom på tavelhyllorna dit katten inte kan ta sig. 
 
 

Like a child

Kategori: Allmänt

Daniel är på jobbet så jag passar på att spela Sims, sjukt kul! Har även kört lite radiostyrd bil vilket också var galet roligt! Ska väl se en film snart, en romantisk komedi som Daniel ändå inte gillar.
 
Vi fick ju hem ett till vitrinskåp/bokhylla för några dagar sen och nu är det äntligen ihopbyggt och fastsatt i väggen. Blev mycket snyggare med 3 än med 2. Frågan är ju bara vad jag ska ha i "vitrindelen", just nu har jag bara några vaser men det är ju tre hyllor som ska fyllas. Har ju försökt tömma lägenheten på rat och småtjafs så det inte ser så stökigt ut. 
 
Glömde ju förresten säga det att igår fick jag ett samtal av en mycket fin flicka - Elin (mycket fint namn också), hon  och Erik är ju i Finland och jobbar. Jättekul att få en liten pratstund!  Och som pricken över den fantastiska dagen igår träffade jag Frida och Andreas. Trots att jag och Frida bor så nära så ses vi alldeles för sällan.. Men det hoppas jag det blir ändring på. Hur som helst var det underbart kul att få prata med två superfina vänner! 
 
Nu ska jag göra lite popcorn så jag har nå gott till filmen :)

13 januari

Kategori: Allmänt

Himlarns vad tiden går fort trots att jag inte gjort nånting alls. Klev upp strax efter 9 och nu är det snart lunchdags! Känner mig piggare men är fortfarande förkyld, verkar ju i alla fall gå åt rätt håll. 
Igår stökade vi undan julen, ja massa annat också. Känns skönt att ha lite mer ordning. Idag blir det nog inte så mycket gjort, borde ta en promenad så jag får röra mig lite. 
Jag hoppas verkligen att jag är helt frisk snart så jag kan skaffa mig ett gymkort. Ska ta tag i träningsschemat imorgon så är det fixat tills jag blir frisk. 
 
Snart kommer Daniel hem så det är bäst jag börjar med lunchen!
 
 

Sjuk...

Kategori: Allmänt

Trodde det skulle bli bättre men nädå. Har nu blivit riktigt förkyld.. Blir att vara hemma veckan ut och hoppas på att det blir bättre.Vi har ju kopplat in våra tv-kanaler så jag har ju nånting att roa mig med.
 
Sitter och klurar på födelsedagspresenter, är ju ett helt gäng som fyller år snart. Jag har ingen aning vad jag ska ge dom. Eller jo en liten aning men inget spikat. Finns ju så mycket men ändå så lite! jag vill ju att det ska vara perfekta presenter, tur jag har ett litet tag till på mig att klura. 
 
Ska nog krypa ner i sängen nu, är så trött och slut! 
 
Sov gott!

Everybody was kung-fu fighting

Kategori: Allmänt

Den låten trallar vi på just nu, riktigt mysigt faktiskt. 
Slog på tvn ikväll och insåg ju att Farmen har börjat, ohyeah!! Så nu vet jag ju vad jag ska ha för mig på kvällarna, haha. Minns när jag var yngre och bara älskade att se det. Får hoppas att det i alla fall är i närheten lika bra som förut.
 
Känner att förkylningen smyger sig på, jag som klarat mig så länge.. Ont i huvet och i kroppen och så är jag supertrött! Skulle lätt kunna sova ett helt dygn, Men förhoppningsvis håller det väl inte i sig med förkylningen allt för länge.
 
 
Nu ska jag krypa ner i sängen innan jag fastnar för nåt tvprogram.
 
Gonatt!