Hallonkakor

1 vecka kvar!

Kategori: Allmänt

Känns skönt att ha varit på jobbet idag, har fått gjort lite andra saker än vanligt då jag inte kan gå ut i jobbet som vanligt. Men det har varit himla skojsigt i alla fall. 
Sitter och gör en inköpslista inför Bulgarien, typ nya leggings och annat kuligt! Om en vecka sitter vi på planet!!! För tillfället så är det faktiskt 29 grader varmt där och det ser ut att hålla i sig dessutom. Är väl snart dags att börja packa väskan, hehe.
Hur som haver så har jag varit och klippt mig idag. Känner mig rätt nöjd, vet väl inte om Daniel är lika nöjd men det är himla skönt i varje fall. Nu går det att göra en frisyr utan att det ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig..
Nu ska jag ta på mig myskläder och invänta sms från Daniel så jag kan åka och hämta honom från gymmet. Sen blir det middag och uppsättning av tavlor och gardinlinor! Skojigt värre! :)

Regn..

Kategori: Allmänt

Tror aldrig jag sett så här mycket regn nångång! Men det är ju som lite mysigt ändå.
Det har då inte blivit nå bättre i min arm men vårdcentralen sa att vi ska avvakta ett par dagar och se om det blir bättre, annars måste jag få en tid.
Igår planerade vi bilturen ner till Stockholm så nu känns det som att vi är en bit på väg iallafall. Känner mig så jäkla taggad på att lämna det här regniga landet och förhoppningsvis få sol och värme!
Nu ska jag borsta tänderna och klä på mig så jag vaknar till lite.

Mysigt

Kategori: Allmänt

Har haft mamma på besök så vi har fikat och surrat, supermysigt. Annars har jag mest slappat i soffan och sett ikapp på Pretty little liars. Har även anmält mig för att bli fadder och att jag (och Daniel) vill bli volontär! Får förhoppningsvis svar snart. Skulle ju vara hur kul som helst att få åka iväg och hjälpa till och göra skillnad. Men det blir i så fall inte förrän till våren, men alltid bra att vara ute i god tid.
Har för övrigt fått mer ont i själva armbågen..känns inge kul alls. Men ska försöka få en tid på måndag så jag får kolla upp det ordentligt. 
Daniel kom hem för en stund sen så nu har jag en plan på att vi ska se en skräckis och bara mysa!
 

Smärta..

Kategori: Allmänt

Fick lov att sjukskriva mig i helgen. Halkade ur arbetsbilen igår och tog emot mig med armbågen, gjorde svinjävlaont!! Så nu har jag aningens problem med allt vad högerarmen innebär. Har pratat ned sjukvårdsrådgivningen så om det inte är nå bättre på måndag ska jag gå till vårdcentralen. Hon jag pratade med trodde eventuellt på en spricka, känns väl inte sådär jättekul..
Men men, det blev en bra dag igår ändå med kräftor, fläskfille och fint sällskap. Resten av helgen blir nog säkert också bra, hoppas jag i allafall. 
Nu ska Daniel få skjutsa mig till Carin så ska jag hänga med henne medan grabbarna biffar till sig lite.
 
Längtar tillbaka! Men bara 12 dagar tills vi åker iväg till Bulgarien!!!! Tagga!!

Helt slut!

Kategori: Allmänt

Har precis satt mig i soffan för att slappa en stund. Har jobbat hela dagen och sen har jag och Carin varit på gymmet. Armar och ben blev det idag, fyfan vad slut jag är nu!
Imorgon ska jag till stan för att förhoppningsvis köpa nya träningsskor, mina är alldeles för stora. Och så blir det kräftkalas på kvällen, känns som att det kan bli en bra helg trots att jag jobbar.
Nu ska jag se dom se ikapp på Pretty Little Liars!
Hejsvejs!

Nu är den äntligen här!

Kategori: Allmänt

Äntligen har sommaren kommit! Känns helt sjukt men man ska väl inte klaga, den kom ju i alla fall.
Har precis kommit hem från Carin och Inge, har suttit och druckit te och kikat i Ikea-katalogen. Riktigt myspysigt!
Tog mig en kaka nu när jag kom hem och då insåg jag hur jäkla många kakor jag har!! Jag kan inte fatta att jag bakat 22 sorters fika/kakor.. Men jag kanske inte är helt frisk heller, hehe. Så är det någon som känner sig fikasugen så finns jag i Olofsfors, fikat likaså.
Nu ska jag och gubben sätta oss och se en film, Daniel jobbar kväll och jag är ledig nästan en vecka så vi passar på med sen kväll ikväll och lång sovmorgon imorgon (eller, ganska lång iallfall).