Hallonkakor

Bara så där

Kategori: Allmänt

Vi fick var sitt sms från polisen i morse. Våra pass var klara så när vi ändå inte hade något för oss så for vi in till stan. Åt även lunch med Daniels mamma och syster. Sen blev det lite shopping, skojskoj!
Har även betalat alla räkningar, det var väl mindre kul. Men nu är i alla fall resan betald! Enda som fattas är flyg till och från Stockholm men det löser sig nog.
Nu blev vi lata och orkar inte göra så mycket. Ska väl kanske mysa framför tvn.
Och den här krabaten ska så klart också få mysa med oss!

27/2

Kategori: Allmänt

Är jättetrött men så lycklig över att jag är ledig imorgon! Har gjort ansiktsmask och duschat. Nu återstår bara mysandet med älskling. Och imorgon ska jag sova, länge.
Hade besök av bästaste Sanna och Ulrik igår, supermysigt! Jättekul att någon faktiskt orkar ta sig ut hit (såå långt är det faktiskt inte). Det blev massa pratande och lite fika.
Löning idag..ska betala av alla räkningar imorgon. Sen får vi väl se om det blir nåt över till något roligt också.
Nu ska vi se Äkta människor!
Godnatt :)

24/2

Kategori: Allmänt

Klev upp tidigt idag för en dejt med sjukgymnasten. Han fixade några låsningar i nacke och rygg sen fick jag även en skena till handleden. Känner mig rätt klumpig nu när jag inte kan böja och vrida som jag vill med högern.
Middagen är i alla fall i ugnen och strax är den väl klar. Efter det åker Daniel iväg och jobbar, rolig som han är. Men jag har massa att fixa här hemma ändå. Baka, städa och tvätta..
I helgen blir det jobb, blir väl att baka ikväll så vi har nå gott att knapra på under rasten :)
Pussåhej!

So many things

Kategori: Allmänt

Fullt ös hela dagen. Är helt färdig i huvet.. Har i alla fall tagit första sprutan för hepatit. Det var en studerande som fick göra det och hon stack hårt och sen grävde hon runt en massa med sprutan i armen så nu är jag alldeles öm. Sen fixade vi passen och Saras födelsedagspresenter.
For och åt middag på Shanghai, supergott och sen blev det kalas hos Sara med massa gofika. Är så mätt att jag mår illa nu!
Ska väl kanske ta och sova så jag orkar stiga upp tidigt och träffa sjukgymnasten imorgon. Hoppas verkligen han fixar min nacke!
Sov gott! :)

Basta

Kategori: Allmänt

Kom just hem, känns konstigt att vara hemma innan halv fem.. Daniel jobbar kvällen så jag tänkte dra iväg och simma lite och basta så klart! Åh vad jag älskar att basta, man blir så avslappnad. Sen blir det väl nån slags middag och slappa.
Har försökt ringa sjukgymnasten idag men dom vill inte svara och inte ringa upp... Vill verkligen få nån ordning på nackvärken. Får väl försöka imorgon igen.
Nu ska jag pysa iväg till simhallen!
Hejs!

Storm

Kategori: Allmänt

Av nån anledning så tyckte jag det var otroligt mysigt med all blåst igår. Däremot kom det ju alldeles för mycket snö..
Hade i alla fall myspysigt igår. Lagade massa god mat och drack lite cider. Sen blev det lite melodifestival (som sög) och några avsnitt serier.
Svampstuvning, ugnsrostade grönsaker, kyckling och sallad. Riktigt mumsigt!
Ikväll ska vi till pappa och äta. Hoppas att syrran och hennes familj tar sig dit också.
Ha en bra söndag! :)

Sprutor

Kategori: Allmänt

Har precis bokat tid för mig och Daniel för att ta vaccin mot hepatit. Inte för att det är jättenödvändigt men för säkerheetsskull. Dyrt var det också..
Idag ska jag kopiera alla papper så jag kan skicka in dom till komvux. Sen blir det nog bokletande.
Om Daniel kommer hem i bra tid idag så ska vi åka och hälsa på mormor, annars åker vi dit imorgon.
Nu blir det frukost!

Bättre än igår

Kategori: Allmänt

Hade helt glömt bort att se dom 3 senaste avsnitten av One tree hill. Så ni kan ju gissa vad jag haft för mig idag. Men jag blir så less på att det är en vecka (ibland mer) mellan varje avsnitt, jag vill ju se alla på en gång!
Känner mig mycket bättre idag. Har fortfarande väldigt ont i nacken, mest när jag ligger ner. Men det känns i alla fall som att det är på väg åt rätt håll.
Har haft mamma här på fika, hade ju en massa tårta över. Sen fixade jag lätt middag tills Daniel kom hem och nu for han nyss iväg till gymmet.
Innan Daniel for iväg så betalade jag för proven jag ska göra i mars. Ska posta iväg anmälan imorgon, känns spännande men nervöst att göra proven bara sådär. Så, är det någon som har några böcker för kurserna Social omsorg och Vård och omsorgsarbete till salu eller för att låna ut en månad?
Nu ska jag chilla i soffan, igen.
Hejsvejs!

Soffpotatis

Kategori: Allmänt

Har legat i soffan heeela dagen. Ätit lite lasagne och druckit otroliga mängder citronvatten.
Har precis sett senaste avsnittet av Sofias änglar. Nu blir det att se Top model Sverige tills Daniel kommer hem. Lär ju hinna med ett par avsnitt.
När älskling kommer hem blir det äntligen middag och sen blir det filmmys.
Hejs!

Hjärtedagen

Kategori: Allmänt

Daniel stod för fixandet av det mesta. Han köpte också finfina blommor till mig. Åh vad han är bäst!
Jag gjorde så mycket jag orkade. Hällde upp lite mjöl och sådär. Det blev i varje fall lasagne till middag, med hemgjorda pastaplattor. Supermumsigt!

Åt skogen

Kategori: Allmänt

Har knappt sovit nåt i natt.. Har haft så sjukt ont i nacken, mått illa, haft ont i kroppen och så är jag förkyld. Känner mig lite fånig som börjar gråta för att jag måste sjukanmäla mig.. Men men.. Blir väl soffläge hela dagen.
Ligger och ser Sofias änglar. Borde kanske äta nånting också men jag orkar inte. Tur jag har Daniel som tar hand om mig sen när han kommer hem.
Nu ska jag dricka lite te och vila en massa!

Segt

Kategori: Allmänt

Kändes halvsegt att kliva upp i morse. Men tack och lov så fick jag ju sovmorgon. Börjar jobbet kl 12 och slutar 21. Blir väl bara att chillidilla tills jag börjar. Se lite tv kanske.
Har inget vettigt att skriva så jag återkommer väl senare.
Pussåhej!

Slut på helg

Kategori: Allmänt

Helgen har gått alldeles för fort! Men den har varit kul och det var ju det viktigaste.
Vi tog en promenad idag, var ju så himla fint väder. Sen var vi och hämtade golfen så nu är den isfri, äntligen!
Fick dom här av Daniel i lördags, inte illa!!
Nu har vi precis ätit middag, lax med broccoli- och blomkålsmos och det var supergott!
Så här mysigt hade kisse det medan vi var ute på promenad!
:)

Slappardag

Kategori: Allmänt

Hade sjukt kul igår, även fast vi kom iväg lite sent till Erik och Kristina. Tack allesammans!!!! Kvällen var grym och det blev Scharinska sen men där var det liiite väl mycket folk kan jag väl tycka. Innan vi for hem så blev det ju givetvis Max. Jag som var nykter fick ju vara chaufför så strax efter två var vi hemma.
Idag blir det väl inte mycket gjort, ja vi ska tvätta men inte mycket mer. Blir väl att ta sig ut i det fina vädret kanske. Skönt att det nästan är plusgrader ute, börjar gå åt rätt håll nu.
Nä nu ska jag fixa oss nån lunch!
Ha en bra söndag :)

Lördag.

Kategori: Allmänt

Har sovit mer än 12 timmar. Och jag behövde alltihop! Är mer förkyld idag men jag hoppas att det inte blir ännu värre. Skulle lätt kunna lägga mig och sova lite till..
Sitter och funderar vad vi ska göra till middag men jag har noll fantasi. Känner inte för att äta kyckling, inte köttfärs, inte fisk, känner inte för nånting. Vatten kanske? Nä men ska väl kunna hitta på nåt gott.
Nu ska vi se lite Vampire diaries och mysa :)

One step closer

Kategori: Allmänt

Betalade precis anmälningsavgiften för resan! Känns så nära men ändå så långt bort. Men om tre månader då är vi äntligen i ett varmare land!
Något som känns mindre bra är att jag känner mig halvkrasslig. Har ont i örat och halsen... Verkar ju lite alla möjliga sjukdomar just nu så är väl inte så konstigt om man blir smittad.
Ikväll blir det inte mycket gjort, kanske en film eller nåt. Blir nog en rätt tidig kväll eftersom Daniel börjar tidigt imorgon. Men jag ska då sova ut, skönt!!
Pussåhejs! :)

Gonatt!

Kategori: Allmänt

Känner mig helt slut. När jag kom hem hoppade jag direkt in i duschen och sen tänkte jag göra middag. Eftersom jag var helt slut så blev det två mackor med äggröra på till middag.
Har sett tre avsnitt Desperate och diskat lite. Nu orkar jag inge mer. Daniel gick över till granntjejen så får väl se när han kommer tillbaka. Var tydligen problem med hennes bil och han är ju snällast så klart han hjälper till!
Kanske ska borsta tänderna och lägga mig, lär ju slockna direkt!
Godnatt :)

Välkommen

Kategori: Allmänt

Daniel har hjälpt mig att sätta upp min finfina väggtext! Trodde först inte att den skulle kunna fästa på väggen men det gjorde den! Åh vad jag är nöjd :)

SMS-inlägg

Kategori: Allmänt

2012-01-16_12_38 (MMS)

2012-01-08

Kategori: Allmänt

Sitter och väntar på middan. Känns skönt att bara få se på när den blir lagad. Sen har vi köpt semlebullar och ska göra semlor, mumma!
Har haft en halvdryg dag på jobbet idag. Var nära på att krocka med nån idiot som kände för att bara köra ut mitt framför mig trots att jag hade företräde. Men det gick ju bra i alla fall.
Har fått ont i halsen och ena örat men känner mig inte speciellt förkyld. Bara hoppas att det inte blir som förra gången och jag får 39 graders feber.. Massa nyodex (tack Khadra som visade mig det!!!!) och så echinagard, då ska det väl gå vägen.
Nu ska jag duka så vi får äta nångång!

Wiho!

Kategori: Allmänt

Hondan fungerar!! Äntligen har vi två bilar igen.
Har precis lämnat av Sannapanna på tåget. Har varit supermysigt att ha henne här!
Middagen är avklarad så nu är det bara att fixa matlådorna.
Så här fint hade vi det i söndags. Men jag tyckte det var lite för kallt för att vara ute. Känns skönt att det blivit lite varmare nu och jag hoppas att det fortsätter åt det hållet!
Nu ska jag spöa skiten ur Daniel i Alfapet!
Pussåhej!

Godkänt!

Kategori: Allmänt

Daniel har godkänt resan, wihooo!!! Så den 3 maj ska jag vara nånstans långt härifrån. Åh vad jag längtar!
Känner mig väldigt trött fast jag inte gjort så väldans mycket ansträngande idag. Blir nog att ta en dusch och sen mysa ner mig i sängen.
Blir ingen lång sovmorgon imorn för då kommer bästaste Sanna hit! Blir superkuligt och mysigt!
Nu orkar jag inte skriva nå mer så ha det så fint!
I natt ska jag drömma om Kreta, godnattis! :)

2 veckor

Kategori: Allmänt

2 veckor på Kreta i maj känns väl inte helt fel, eller hur? I varje fall så var jag in och preliminärbokade en resa dit för mig och Daniel. Så nu är det bara upp till Daniel ge sitt godkännande sen är det spikat!
Ska strax åka iväg och jobba. Var tydligen kris så jag får hoppa in. Najs med extra cash!
Har varit på stan ett tag idag. Jessica hängde på, riktigt skojsigt. Blev även middag på Sunrise. Har shoppat massa tråkiga saker och så några roliga. En pläd till soffan, en supergullig handkräm och lite annat jox. Men ja dom där tråkiga sakerna kändes ju i plånboken.. Men men...
Nä nu ska jag göra mig i ordning!
Hejsvejs! :)

As long as you love me

Kategori: Allmänt

Strax frukost och sen rullar bilen till stan. Det är då lite varmare idag så kanske inte blir lika olidligt som igår.
Ska inhandla lite grejer till bilen idag... Känner verkligen inte för det. Så mycket pengar som bara flyger iväg. Men måste man ha det måste man ha det. Vi kan ju inte ha en bil resten av vintern.
Ha en bra måndag allihop! :)

Helg fast inte helg

Kategori: Allmänt

Börjar jobba igen om två timmar, känns väl inte jätteskoj. Är ju så himla kallt!!! Det blir så fel när man jobbar helg för även fast det är helg så känns det inte som det utan helgen kommer efteråt. Imorgon och på tisdag blir min helg.
Fick fina tulpaner av Daniel för någon dag sedan. Hoppas dom står längre än dom förra.
Ska iväg och prata med komvux imorgon och jag hoppas verkligen att det ger nånting!!
Nu ska jag nog ta en powernap innan jag åker iväg till jobbet. Och kanske mysa den här krabaten
Ha en bra söndag! :)

Lite varmare idag

Kategori: Allmänt

Ja inne är det då lite varmare idag. Nu ligger på 19,3 tror jag. Men temperaturen ute törs man ju knappt nämna. Det var i alla fall så kallt att ena bilen inte gick igång imorse. Så kl 7 var jag på jobbet, började kl 8. Men var gör man inte när vi jobbar båda två.
Har haft Jessica över på middag, supertrevligt! Måste göras om fler gånger! Hon for för en liten stund sen så nu är det väl bara för mig att krypa till kojs. Börjar ju kl 7 imorgon och jobbar delad så det är bäst att var utvilad.
Vi var i alla fall in på resebyrån igår och kikade vad som finns. Visst låter väl både Mexico och Kreta lockande? Ja vi får väl se vad vi bestämmer oss för. Vi har ju tid på oss innan vi bokar och så. Åh vad jag är taggad!!!
Känns som att man skulle bli mer motiverad till kylan och livet om man hade en resa att se fram emot.
Nu så ska jag krypa i säng! Godnatt och sov sött :)

Godmorgon alla glada! :)

Kategori: Allmänt

Termometern visar -22.4 grader ute och +18.1 inne.. Inte okej nåt av det. Igår kväll hade vi 22.4 inne så det är liiite skillnad. Tycker det är jobbigt att kliva upp när det är kallt.
Men nu är vi uppe i alla fall! Vi ska väl bara äta frukost och göra oss i ordning sen åker vi till stan. Blir inte att prata med dom på komvux idag utan har fått ett möte på måndag istället, blir spännande!! Så det blir att prata med resebyrån lite, inte boka nånting men höra oss för och sen blir det väl Biltema som vanligt.
Visst är det väl skönt att solen skiner? Man blir ju lite gladare i alla fall.

Kylig promenad

Kategori: Allmänt

Tog en väldigt kort promenad idag. Men det var skönt att få lite frisk luft och så härligt att se solen! Lägger upp lite bilder härifrån byn som jag tog idag.
Visst är det väl härligt? :)

Kallt men soligt

Kategori: Allmänt

Idag är det kallt så in i bomben! Men jag tror nästan jag ska gå ut på en promenad ändå, solen skiner ju!
Daniel skulle ringa och väcka mig kl 8 men han ringde inte förrän 9. Han är snäll som vill att jag ska sova länge när jag är ledig. Tur det inte blev för länge bara.
Behöver i alla fall städa idag. Och så måste jag ringa hyresvärden och höra om dom kan komma och lufta våra element.
Nu ska jag mysa med kisse innan jag ska promenera och städa.
Ha en bra dag! :)

Uppåttjack

Kategori: Allmänt

Nu har jag två dagars ledigt! Underbart!
Har varit och firat världens bästa mami idag, GRATTIS MAMMA!!!! :D Fick en massa gottit! Var och lämnade det som blev över på jobbet så nu blir dom säkert :)
Jag och Daniel pratade idag om att det var någon som sagt till mig att jag var glad. Då säger han "Ja du är ju som uppåttjack! ". Men det ska också tilläggas att han var ärlig och sa att jag kan vara "nedåttjack" ibland också. Haha jaja hur som helst så lät det sjukt kul.
Nu är jag galet trött och mätt. Var förbi hos pappa en sväng också, fick med mig en spegel! Och så fick ju så klart Daniel med sig nåt som skulle lagas.
Ska gå och sätta spikarna i ryggen en stund och sen sooooooooova för jag är väldigtväldigt tröttis!
Puss å godnatt :)