Hallonkakor

Mörkrädd..

Kategori: Allmänt

Trots att jag fortfarande är lite sjuk och extremt sliten så har jag haft en kanondag på jobbet idag! Var inte jättetaggad på att jobba 8-17 men tiden bara flög iväg. Känns som att det kommer bli en bra höst med jobb och allt vad det heter.
Jobbar 7-12 imorn, jäkligt skönt för sen har jag långhelg! :D Ska vila upp mig ordentligt och ha så kul jag bara kan!
Tänkte börja med det roliga imorn med en sväng på stan med bästa Khadrish (om vi kommer iväg från skogen i bra tid vill säga) och sen bjuder helgen på massa annat skoj.
Ibland funderar jag på hur i hela helsike jag kunde bli så mörkrädd, skulle ut i garaget idag för att se om elden tagit sig. Var tvungen att ringa Khadra så hon kunde hålla mig sällskap! Jag tycker inte alls att det är kul att gå in i garage eller källare och har aldrig tyckt det heller. Jag skiter typ ner mig så fort jag hör ett litet litet ljud. När jag var liten och skulle ner i källaren och hämta en glass så sprang jag alltid i full fart så jag skulle slippa vara med om nåt hemskt. Jag vet ju att det inte är nå farligt i källaren eller i garaget men jag är ändå väldigt rädd! Som när Daniel och hans familj bodde i hus så hade han ju hela källaren för sig själv, jag kunde inte ens gå på toa utan att väcka honom. Men tur det finns fina personer jag kan ringa som håller mig sällskap.
Nu ska jag ta med mig gubben ner så vi kan borsta tänderna så vi kan ta och sova nångång, ska ju upp tidigt båda två. Godnatten! :) / Elin

Hur många lingon finns det i världen?

Kategori: Allmänt

Det finns nog en sjujäkla massa lingon. Jag och Daniel såg i varje fall den filmen och den var alldeles underbar!
Idag känns förkylningen lite bättre, huvet känns inte lika tugnt men jag mår fortfarande inte så bra. Ska ta det lugnt idag och försöka kurera mig med allt bra jag har hemma. Har ju sovit en himla massa så nu borde jag ju bli frisk snart!
Nu ska jag kliva upp och äta svampsoppa, får hoppas att jag känner lite grann av smaken idag.
/ Elin

Sova..

Kategori: Allmänt

Jag sover och sover men blir ändå inte pigg. Gick och la mig tjugo över tio igår kväll och klev upp 07.35 idag, började 8 så det var nära ögat! Slutade kl 12 och sen somnade jag vid halv ett sen sov jag tills halv fem när Daniel kom hem. Likt förbannat så är jag trött!! Ingen matlust, är bara trött. Tur jag har en skön säng och ett varmt täcke!
Men det bästa måste nog vara alla roliga sms som piggar upp mig lite grann i varje fall. Sen skadar det inte att man får höra att man är lika glad och fin som en sol när man är på jobbet, trots att jag är sjuk, det värmer när man hör sånt.
Jag känner att det blivit fattigt på bilder här men ska försöka ta tag i det när jag blivit piggare. Tills dess blir det massa text istället.
Funderar på att köpa en ny mobiltelefon. Min har ju lagt av, skulle ju eventuellt kunna bero på att den bott i min bh medan jag jobbat (mitt jobb är ganska svettigt ibland) så den kan ha fått sig en fuktskada eller så vill den helt enkelt bara inte leva. Men då måste  jag ju bara bestämma mig för vilken telefon jag vill ha. Vill ju inte ha touch men däremot vill jag ha en bra kamera. Tur Danneman är bra på sånt där så han får väl hjälpa mig och hitt nån som passar.
Om det nu är så att någon känner att dom vill vara hemma från skolan/jobbet eller ha ett skäl till att inte söka sig ett jobb så kan den personen jättegärna få ta min förkylning! ;)
Nu ska jag sova lite innan jag, karl och katten ska se film. Godnatt!
/Elin

Batman och jag

Kategori: Allmänt

Jag och Daniel började se "Batman begins" igår men  fick se slutet idag eftersom jag var så galet trött och skulle upp tidigt. Men ja helt okej förkylningsfilm måste jag ju säga och med lite onyttigheter, nässpray och alvedon så orkade jag ju till och med hänga med i handlingen.
Är väldigt sliten efter en 8-17-dag på jobbet men helgerna går rätt fort och är inte så jobbiga ändå. Blir tack och lov en kort dag imorgon så jag slutar vid lunch. Ska åka hem och lägga mig och sova tills vi ska göra middag tror jag, har hört att sömn ska vara bra för kroppen när man är förkyld.
På torsdag åker vi till stan igen, ska bli skönt att få träffa lite kompisar men Lögd är också bra. Man blir som avslappnad när man är här ute och det bästa av allt är att man inte gör av med lika mycket pengar som i stan! ;D Finns ju typ bara Häggströms här ute (om man bortser från matbutikerna och systemet då) så inte jättekul att kika i samma affär hela tiden.
Känns väldigt fel att det är söndag idag, nästa helg känns på nåt vis väldigt nära så jag sitter och försöker planera in allt som jag vill hinna med under tiden som inte redan är uppbokad.
Nä nu ska jag knarka en massa nässpray och krypa ner i sängen, lär ju vakna vid 6 när Daniel ska upp så är nog bäst att sova i tid annars kommer jag vara seg som en snigel imorgon.
Godnatt!
/ Elin

Trolla bort min förkylning, tack!

Kategori: Allmänt

Jag håller på att bli förkyld!! Jag vill verkligen inte bli sjuk! Men Daniel är dyngförkyld och dumt nog har jag även träffat massa människor som också är dyngförkylda så det skulle ju inte vara konstigt om jag skulle bli förkyld. Försöker förebygga med kan jang och nyodex så att jag förhoppningsvis kan få bort skiten som sitter och förpester mig.
Igår var det fredag den 26e vilket betyder lön och jag kunde inte bli mer glad! Kan äntligen betala det jag är skyldig för bilen så det känns jäkligt skönt.
Nu i veckan har jag mest jobbat och tagit det lugnt. Sen så har vi ju fixat i ordning lite hos pappa, ska ju försöka bo där dom dagar jag jobbar så att man slipper pendla och så är det ju dessutom större chans att Daniel får rycka ut och jobba när vi bor nära.
Idag jobbar jag delad tur, vilket kanske inte är jättekul men jag har i varje fall den bättre delade turen så jag har 6½ h rast innan jag börjar igen. Har kikat lite på mitt schema och jag måste säga att jag känner mig faktiskt väldigt nöjd. Inte så många långa dagar och när jag är ledig så är det oftast 2-3 dagar i rad så det känns faktiskt otroligt skönt.
Nu ska jag och min sjukling till pojkvän bege oss till Nordmaling så vi kan handla mer te (helt sjukt vad mycket te det går åt när det kommer förkylningar in i huset) och så kanske något gott, det är ju trots allt lördag idag :)
Tänkte bara passa på att berätta att veckans uttryck är "jättemycket svårt" och det var faktiskt en 21årig person som sa det, tro det eller ej.
/ Elin

Det var ett tag sen

Kategori: Allmänt

Jo det var ju ett tag sen jag skrev. Har varit mycket jobb och sen en massa ledigt så jag har helt glömt bort bloggen. Men på måndag börjar jobbet igen och det känns lite både och. Skönt att få komma igång att göra något och det är faktiskt ett roligt jobb men sen är det ju faktiskt vääääldigt skönt att vara ledig också!
I morse vaknade jag 7.30 av att sjukgymnasten (som jag ringde till igår) ringde upp mig, så nu har jag en tid idag kl 15, superbra. Ska en sväng på stan med Khadra innan sjukgymnasten och sen träffa Karro som kommer på middag :) Fick en Daniel-fri dag idag då dom ringde från jobbet och ville att han skulle jobba. Han har ju fått skola in sig på mitt jobb men lyckas alltid få jobba dom dagar jag är ledig, typiskt.
Jag har haft så mycket roligt för mig nu när jag varit ledig så jag vet inte vad jag ska skriva. Men jag har ju fyllt år och haft världens mysigaste födelsedagskalas och en superkul födelsedagsförfest! Det var nog en av mina bättre kvällar måste jag faktiskt säga och jag ser fram emot att göra en repris.
Satte mig egentligen vid datorn för att se om systern min fört över pengar till mig men landade här istället. Så det kan gå!
Bäst att kolla saldot och bege mig till stan!
Hejs/Elin