Hallonkakor

'Cause you're all I ever wanted

Kategori: Allmänt

Har en sån där bra dag idag. Känns riktigt skönt! Är så glad för att jag har så många fina vänner runt omkring mig. Många av dom träffar jag inte så ofta men när jag väl gör det så är det fantastiskt. Blir alldeles varm i hjärtat!
 
 
 
Trallalalala!! Jag är så himla glad idag! 
 
Pusspåer!
 
 

God jul!

Kategori: Allmänt

Så var julafton gjord och snart är hela julen gjord, bara nyår kvar innan vi börjar om på nytt. 
I torsdags åkte vi iväg till Luleå för att hälsa på Daniels farmor och farfar, supermysigt! Men lite för kallt för min smak, -29 var det som kallast tror jag. Fy tusan! Vi åkte hem i söndags och igår blev det jobb för både Daniel och mig. Sara kom över efter vi slutat och då blev det att fixa all mat och sen julklappsutdelning och film (läskig som satan!!). Vi hade det hur mysigt som helst! 
Fick en värmefilt av Sara och en SYMASKIN av Daniel! Så här ska det sys för fulla muggar! Sen fick vi en perkolator, gryta och ugnsformar av Daniels mamma. Supertack!
 
 
Nu har vi precis beställt längdskidor!!!!! Ska bli skitkul att fara ut och åka en massa. Måste ju verkligen komma igång med träningen, speciellt efter all julmat.. Var ju faktiskt på gymmet idag och det är ju alltid en början.
 
Hade egentligen tänkt dra iväg på juldagsrock här i Nordmaling ikväll men blev alldeles för sen middag och kände väl inte att jag var så peppad. Det får nog bli en tidig kväll så jag orkar kliva upp i vettig tid imorgon. 
 
Godnatt och god jul! :)

Snart är det jul

Kategori: Allmänt

Just kommit hem efter middag hos Carin och Inge. Kan ju säga att det var SÅÅÅÅ skönt att slippa laga mat idag! 
Nu ska jag bara mysa ner mig i soffan och se lite Big Bang Theory med Daniel, om han kan slita sig från bilen vill säga. 
Imorgon är det torsdag 13/12 så snart är det ju jul. Har faktiskt pyntat granen här hemma, ja på jobbet också faktiskt. Så nu känns det riktigt juligt! Här hemma så doftar hyacinterna fantastiskt, åh vad jag längtar till julafton! Vi ska ju bara vara hemma men det ska bli så kul att laga all mat, duka fint, ordna fika, Kalle Anka och allt annat som hör julen till. 
 
Nä nu tror jag Daniel kommer in, tjohej! :)
 
 
 
 

Inneboende?

Kategori: Allmänt

Har hunnit med en himla massa idag. Jobbar, skottat, hjälpt grannen med bilen, lagat mat, promenerat med C och nu bara myst med katten. 
Mellan alla dessa göromål var jag och hämtade posten, lådan var smockfull! Jag antog att Daniel fått paket men så var det inte. Vi hade fått DN, för hela helgen, plus hemska mängder reklam. Dagens Nyheter fick vi hela förra veckan och jag tänkte att dom försöker få oss att börja prenumerera. Men idag kände jag att det inte stämde. Jag ringde upp dom och frågade varför vi fick den. Tydligen har någon som heter Jon Fjällström och bor på exakt samma adress som oss beställt den. Så jag tror att vi har en inneboende utan att vi träffat honom.
 
Nu ska jag nog gå och sova så jag orkar med morgondagen.Efter jobbet kanske jag ska simma, eller testa Zumba-dvdvn jag lånade av Carin. Får se vad jag känner för!
 
Godnatt :)
 
 

1:a advent

Kategori: Allmänt

Tänkt att det redan är första advent! Tiden går så fort, snart är det väl sommar igen. 
 
Har i alla fall haft en helmysig helg med middag och festligheter med Elin och Erik i fredags. Igår blev det en sväng på Levar Hotell för mer festligheter, jag var chaufför till Daniel och Alex men jag hade då lika kul! Idag har vi ätit supermysig adventsfrukost, bytt förråd, kikat på julmarknaden och så har jag stökat fram julen ordentligt. Har även varit och surrat med Carin en stund. Och nu blir det nog bara ett avsnitt Vampire innan jag kryper i säng. 
 
Har fått kramp eller nån nervkläm i sidan på högra smalbenet. Gör så jäkla ont att jag haltar som jagvetintevad. Har haft så några gånger förut så det är ju inge farligt men det är drygt som satan! Har haft så till och från sen i fredags så nu tycker jag det räcker för den här gången. 
 
Mysa ner mig i soffan med älsklingen kanske!
 
Godnatt :)