Hallonkakor

28 februari

Kategori: Allmänt

Har just pratat med bemanningen och fått lite mer jobb nästa vecka, skönt! Nu först har dom skrivit upp att jag vill jobba mer om det går så nu får vi se om man blir utringd lite mer. 
På tal om nånting helt annat så har vi ju världens mesigaste katt. Han är en riktig fegis, gällande allt! Han är ju en innekatt men på sistone har både jag och Daniel blivit less på allt katthår och att vi måste rensa kattlådag stup i kvarten. Så nu har vi beslutat att försöka få honom att vara ute mesta tiden. Kan ju säga att det inte går så bra, han strosar runt ute på parkeringen och sen sätter han sig nedanför vårt fönster och jamar. Tycker liite synd om honom men blir nog bättre när han vant sig.
 
Nu ska jag byta om så vi kan fara och köra axlar! Bäst att tagga till lite!

27 februari

Kategori: Allmänt

Maten är i magen och nu har jag nyss myst ner mig i soffan, känns sjukt skönt! For till gymmet direkt efter jobbet, blev 2km på löpbandet och 8km på cykel så jag känner mig ändå rätt nöjd. Och eftersom att grabbarna körde ben och inte är så snabba så åkte jag och chillade lite med Frida medan dom tränade klart.
Ikväll ska vi nog bara slöa i soffan framför Spartacus! Och sen blir det nya tag imorgon. Jobbar til 12.15 så det blir ju en rätt chill dag ändå. Förhoppningsvis har Frida blivit piggare så vi kan gymma imorgon! 
Nu är Daniel äntligen färdig så vi kan se några avsnitt! Mysigt! :)
 
 

25 februari

Kategori: Allmänt

Vi har nyss ätit middag (ja jag vet, sent som vanligt), gott var det iaf. Fick bli kyckling och sallad då vi inte hade nån värre fantasi. Imorgon blir det då jobb 7-12 igen, är jäkligt skönt med dom där kortdagarna. Sen ska jag väl göra nån nytta, kanske städa bilen eller nåt. 
 
Jag och Daniel har börjat se en serie, Spartacus, eller jag har börjat se den och Daniel ser om den. Har ju hela tiden sagt att den är så dålig men jag tror jag var liiiite snabb att döma faktiskt. Så nu avverkar vi typ två avsnitt per kväll, snart är ju fasen hela första säsongen slut.
Ikväll lyxar vi tydligen till det med med popcorn! Mumsigt :)

Virrvarr

Kategori: Allmänt

Sitter och kollar program och kurser på universitetet till hösten. Vet ju som vad jag ska söka, men tänk om jag inte tar mig in! Och sen är ju frågan om jag skickat in alla papper.. Tur att det i alla fall är två veckor kvar innan ansökningarna öppnar. 
Skulle vara jättekul att börja plugga men är ändå nervös, blir ju en helt annan vardag. Men det kommer nog bli hur bra som helst. Sen får vi väl se hur vi gör, om vi bor kvar här eller om vi flyttar till stan. Vi kommer ju i alla fall att testa på att pendla och sen har vi ju liks uppsägningstid på lägenheten osv. 
Ska googlea upp nåt test som kollar vad man ska utbilda sig till, kanske skulle ja passa bra som lärare eller nåt. Är fan svårt det här med plugg, blir alldeles snurrig!

24 februari

Kategori: Allmänt

Är fan helt död efter gymmet! Kommer inte kunna borsta mitt eget hår imorgon..Men det är väl så det ska va.
Frida och Jonathan har precis åkt hem så nu ska vi väl bara krypa ner i soffan och se film. Blir nog en tidig kväll för imorrn väntas jobb. Skönt nog så slutar jag kl 12! 
Kanske ska ta tag i att skura golven imorrn om jag orkar. Är ju som ett tag sen sist jag gjorde det. Eller förresten, jag hoppas på strålande sol så jag slipper städa och går ut och går istället!
 
Nu ska jag mysa med den här killen, och Daniel så klart! :)

Vårkänslor

Kategori: Allmänt

Hur bra mår man inte när det är så här soligt?! Helt underbart! Vi tog oss en promenad idag igen. Känns skönt att få lite solljus. 
Jag ska strax iväg till gymmet med Frida. Sen ska vi och grabbarna grilla hamburgare till middag! Älskar att vi kommit igång med grillningen. Skulle bara ha haft gräs och 25 grader varmt! 
 
Bäst att åka iväg då! :)

23 februari

Kategori: Allmänt

Just kollat senaste Vampire diaries...ja alltså serien blir ju bara sämre och sämre. Men man kan ju inte sluta se bara för det hehe. Usch så trött jag blev av att bara slappa i soffan. 
Var ju på middag och fest hos Carin igår, supertrevligt! Men jag var en tråkig gammtant (trots att jag var yngst ;) ) och drog vid halv tolv. Men fick faktiskt sova lite i natt och vaknade inte förrän vid tio. Drack inte så fasligt mycket igår men jag är ändå rätt bakis.. Jag och Daniel tog en promenad till Nordmaling så blev lite piggare av det faktiskt.
 
Vi hade en plan på att vi skulle grilla idag men våran grill har fryst fast så nu känns det ba drygt. Ikväll får vi väl se vad som händer, om det blir film eller nåt. Är som sugen på att hitta på nåt men vet inte riktigt vad.
Ska nog sluta skriva massa strunt nu och ta tag i städningen här hemma istället...

21 februari

Kategori: Allmänt

Gaaaah, så less jag är! Men det går väl över nångång kanske. Ska chocka magen med lite mat, fiskbullar och potatis. Är inte hungrig men äta bör man annars..
Orkade iaf inte träna idag, la mig och sov brevid elementet Daniel istället. Städade lite grann men äh, det får bli en annan dag. Imorgon blir det ingen städning för då blir det jobb och sen iväg på middag och lite vin med Carin och några andra brudar.
 
What to do, what to do? Orkar inte vara less just nu. Allting är ju som så bra ändå. 
 
Fiskbullar, here I come! Göttans!

Knasdag

Kategori: Allmänt

Underbar känsla att komma hem från jobbet nu men egentligen skulle jobbat kväll! Har då haft en jäkligt knasig dag, är väl lite tankspridd av mig kanske. Promenerade ju runt på jobbet och när jag går på trottoaren så tutar en lastbil åt mig men jag tänker inte så mycket på det utan jag tänker mest på att det är jäkligt halt. Då ser jag att jag glömt ta av mig dom asfina knallblå skoskydden! Så det var ju kul att det underhöll någon i alla fall :)
Körde även in i en snöklump, trots att jag tänkte "KÖR INTE IN I SNÖKLUMPEN". Så ja det är väl bara att vänta och se vad det blir för roligt härnäst.

 
Ska väl ta och få i mig nån slags lunch så jag orkar träna. Och så måste jag försöka städa och tvätta, likabra att passa på med sånt när jag liks har en sjukling att ta hand.
Sen vare ju det där med middag, vad fan ska man äta? Spaghetti med spaghetti? Fantasin är på topp idag!

20 februari

Kategori: Allmänt

Uppe med tuppen igen. Börjar som bli standard nu trots att jag är ledig men det känns som skönt på nåt vis. Får väl se vad jag hittar på för skoj idag. Ska iaf ringa några samtal så man får ordning på saker och ting. Sen har jag fått ett uppdrag att laga ett par byxor, får väl se hur bra det går hehe. Ska även iväg och hälsa på Carin idag, var ju som ett tag sen.
 
Igår såg vi iaf klart filmen som vi började se för några dagar sen. Silver lining playbook, det var faktiskt en riktigt bra film. Efter filmen gick vi och la oss trots att klockan inte ens var halv tio. Men det behövs tidiga kvällar ibland, speciellt när en av oss skulle upp och jobba 06.30..
 
Borde försöka äta frukost men jag är ju verkligen ingen frukostmänniska. Mår ju fan illa bara av tanken på att äta nånting. Äh, får vänta till lunchen istället! 
 

19 februari

Kategori: Allmänt

Sitter och lyssnar på musik medan maten är i ugnen. Blev då ett rejält magpass på gymmet idag med Daniel och Frida. Känns så jäkla gött att jag blir piggare! Får väl se om jag orkar köra ben imorgon eller om det bara blir lite lätt kondis..
Blev ingen film igår då vi fick besök och satt och surra istället. Men ikväll hoppas jag att vi lyckas och så hoppas jag så klart att vi orkar se hela också och inte somnar mitt i. 
 
Känns som en jäkligt bra dag idag, förkylningen blir bättre, magen blir sakta men säkert bättre och livet känns som aningens bättre. Ska bara ta tag i det där med att höra av mig till mina vänner, har ju varit lite halvers på det. 
 
Mysa med gubben med middag framför tvn kanske!
 
 
 
 
Bland det finaste någon kan göra är att inse
att man gjort fel och sedan säga förlåt.
Även om det bara är en pytteliten
sak så betyder det så mycket,
bara att någon faktiskt bryr sig. 

18 februari

Kategori: Allmänt

Yey, jag blir bättre! Inge ont i halsen och nästan knappt förkyld. Bara hes som en gammal kärring! 
Följde med Daniel på gymmet, tog ett lugnt cykelpass men det kändes faktiskt bra. Vill ju inte bli ännu mer sjuk. 
Daniel skulle göra ärtsoppa till middag idag men lyckades somna medans den kokade upp, haha. Det var på håret att det skulle koka över men ibland är man snabb! Blev iaf hur gott som helst och rätt mätta blev vi.
 
 Är ju lediga båda två imorgon så får väl se vad vi hittar på för skojigt. Hoppas då att jag är pigg nog att hänga med på en skidtur! Annars får det väl bli cykeln.. 
Nu ska vi mysa ner i soffan och se en film! :)

På bättringsvägen?

Kategori: Allmänt

Känner mig aningen bättre faktiskt. Men det kanske bara beror på att det är kväll och då är man ju alltid pigg verkar det som. I alla fall ska vi väl snart koka ihop nån middag. Det får bli baconlindad kyckling med blåmögelost och så äter vi ris till. 
 
Katten har fått nåt fnatt och börjat äta post-its och klösa på min fina gamla fåtölj. Så alldeles nyss fick jag nog och kastade ut honom genom fönstret så han landade i en snöhög. Hoppas han lärde sig nånting. 
 
Idag har jag än så länge inte gjort så mycket. Har kollat Greys och så har jag sett filmen 500 days of Summer. Filmen var faktiskt rätt underhållande. Lite tragisk bara så jag tappade hoppet om kärleken för en stund men fick igen det innan slutet så det var ju bra. Har en plan på att gosa ner mig med min gubbe ikväll och se Silver linings playbook men han är ju inget stort fan av romantiska dramakomedier så vi får väl se. 
 
Nä nu ska jag kliva upp och göra nånting innan jag blir toktrött igen!

15 februari

Kategori: Allmänt

Har varit vaken sen halv 9. Försökte somna om men det gick inge vidare. Så nu har jag suttit och sett Maria & Mindy, sjukt roligt. Lär då fortsätta ligga i soffan idag för jag är numera dyngförkyld..
 
Igår hade jag och Frida bokat bord på Eastern Palace så att vi och grabbarna kunde åka och äta. Men Jonathan blev sjuk och kunde inte följa så Daniel tog med sig Alex istället. Supegott var det! Innan vi åkte hem så köpte vi godis för jag var så himla sugen. Tur att det blev över till idag, gottit!
 
Nu ska jag försöka få i mig nån frukost och några alvedon. Jobbar ju helgen men ska nog gå att härda ut för sen är jag ledig tre dagar. Ingen som har någon mirakelmedicin mot förkylning?

13 februari

Kategori: Allmänt

Känner mig något piggare idag men fortfarande jätteont i halsen. Drömde till och med att jag hade superont i halsen och att jag var torr som en öken i munnen. 
Är inge hungrig så ska bara ta lite fil och flingor innan jag pyser iväg till jobbet. Tur att det brukar gå fort att jobba kväll. Och tack och lov har jag kortdag imorgon och sen ledig på fredag! 
 
Nä nu ska jag slänga i mig mitt fil och chilla lite innan jag drar iväg!

12 februari

Kategori: Allmänt

Känner mig helt död! Halsontet gick inte över utan det var ännu värre i morse. Som tur var blev det lite bättre under dagen. Slutade kl 12 och då blev det att starta några maskiner tvätt och sen göra lunch, keso och ägg fick det bli. Mamma kom förbi men hon tyckte jag var så tråkig så hon for hem istället och då gick jag och la mig. Sov i nästan 3 h och kändes som att jag skulle kunnat sova 3 till! 
Jobbar kväll imorgon så jag ska verkligen försöka sova ut! Daniel är alldeles underbar som lovat att ta reda på sista tvätten och disken så jag kan bara chilla nu ett tag. Blir väl sängen alldeles strax tror jag.
 
 

11 februari

Kategori: Allmänt

Jobbat 7-16 och direkt efter det blev det ett ryggpass på gymmet. Kändes gött!! Sen blev det nåt hopkok till middag och efter det har haft hemmaspa. Blev ansiktsmask, hårinpackning, fotbad och lite manikyr. Kan ju säga att satan vad jag behövde fotbadet! Har ju gått i för små skor alldeles för länge (fram till i fredags) så dom var lite ledsna. Men nu har jag glada fötter! 
 Har kortdag imorgon så när jag kommer hem tror jag att jag ska baka semlor, är ju trots alt fettisdag imorgon. Och så blir det förhoppningsvis gym när Daniel slutat. Har ont i halsen just nu men jag hoppas, hoppas, hoppas att det inte är förkylning på gång. Har inte tid med sånt tjafs. Ska ta mig en kopp te och be till dom högre makterna att förkylningen (och magsjukan) håller sig borta!
 
Godnatt och sov gott :)

10 februari

Kategori: Allmänt

Vi har just sett klart en film. Bachelorette, inte alls nå vidare bra. Så nu är det väl bara att krypa i säng så man orkar jobba imorgon.
Helgen har gått i rasande fart! Började med en tur till stan i fredags, middag hos Frida och Jonte. Sen i lördags kom dom hit och så tvättade grabbarna bilarna. Och idag har vi tränat och firat Alex. Även fast man inte gör så himla mycket så går tiden superfort! 
 
Imorgon blir det jobb och sen tänkte jag träna. Daniel jobbar kväll så jag ska nog ha spakväll med fotbad och sånt mysigt. Förutom det blir det nog inte så många knop imorgon.
 
Nu ska vi krypa i säng! Godnatt gott folk :)

2 februari

Kategori: Allmänt

Sitter och myser i soffan. Väntar på att få se nyaste vampireavsnittet men Daniel är lite långsam på att duscha. Har i alla fall gjort bort två arbetsdagar (3 med inskolningen) och det känns riktigt bra. Har åkt bil runt hela Nordmaling med RäserVanessa idag och fått träffa massa nya gubbar och gummor. Känns bra att jag fått lite hjälp under kvällen, är ju lite svårt när jag inte hittar överallt. Imorgon blir det 7-16.30 och efter det pyser jag iväg till Övik till systeryster och så stannar jag där till måndag. 
 
Eftersom jag inte hann med att smaka mina cheese heartz igår så ska jag göra det nu medan vi ser på tv. Sen så ska jag krypa ner i sängen, vill ju orka ta mig upp imorgon. Som tur är börjar Daniel också kl 7 så då har vi flera klockor som ringer, blir svårt att försova sig då.
Nu ska jag smaka hjärtana!! 
Godnatt :)