Hallonkakor

Just nu..

Kategori: Allmänt

..känner jag för att se ett avsnitt Pretty little liars och sen sova. Men sen måste tvätten tas omhand nånstans däremellan. Aja, jag hoppas i alla fall på en rätt så tidig kväll.
Dagen har varit bra. Har ju kommit en snablarns massa snö dock. Höll förresten på att bli prejad av vägen av buss idag, inte så kul kanske..
Måste ha sett rätt sliten ut idag eftersom mer än 3 personer jag träffat idag sagt åt mig att inte jobba så hårt. Kanske dags att börja dricka kaffe så man piggnar till då.
Nä nu ska jag göra i ordning lite te och sen krypa ner i soffan.
Godnatt! :)

Jaojaojao

Kategori: Allmänt

Jag är trött, väldigt trött. Men ska försöka se en film med älsklingpälskling och sen lägga mig och sova.
Har inte gjort så mycket idag, ja förutom att jobba då. Ätit, duschat, bytt sängkläder och städat toan. Men det är skönt att inte göra så mycket.
På fredag har jag bestämt (om Daniel är ledig så  klart) att vi ska åka in till stan och prata med nån resesnubbe eller resegumma. Nånstans varmt och helst nu vill jag fara. Eller i maj, det känns som en bra månad.
Börjar kl 7 imorgon så bäst att sätta igång filmen!
Pussåhejsågodnatt! :)

Shopinggalen

Kategori: Allmänt

Kom hem för ett tag sen. Blev en shoppingdag i stan. Kändes skönt att få unna sig lite nytt. En kofta, ett par shorts och en spikmatta. Daniel hittade också en kofta och så en stickad tröja, supersnygga! Och så lyckades vi ju hitta nästan allt på rea, underbart!
Blev också fika och middag med kära Anders, självklart blev middagen på Eastern. Det var lika gott som alltid.
Sen så blev det ju tråkiga saker handlat också, typ mat och nässpray.. Men nu har vi ju lite käk hemma i alla fall.
Nu ikväll har vi testat espressomaskinen vi fick när vi var i Luleå. Tar nog ett tag innan man lär sig den.
Jag är helt slut nu! Ska äta lite bär och sen blir det en stund på spikmattan innan jag går och lägger mig.
Hoppas eran dag varit lika bra som min! Sov gott!
Puss!

Lördagkväll

Kategori: Allmänt

Känns skönt att ha fått röra på sig lite. Och simma som är så kul!
Det fick bli hämtmat till middag idag. Pizza och så kycklingsallad, gott och mättande!
Nu blir det att mysa med gubben resten av kvällen och se på gladiatorerna och kanske nån film. Dessutom har vi efterrätt. Tobleronetårta, mumma!
Gokväll och godnatt! :)

Pengar..

Kategori: Allmänt

Ja då har precis gjort av med flera tusen kronor.. Och fort gick det! Men nu är i alla fall alla räkningar betalda och nästan en fjärdedel av studielånet. Känns skönt att ha börjat göra bort det. Och som ett plus i kanten så blev det lite pengar över också!
Ska strax åka iväg och simma lite och sen ska det städas. Kanske ska baka nånting gott också. Eller tvätta lite. Sen var det ju den stora frågan vad tusan man ska göra till middag. Kyckling kanske, eller taco paj? Ah jag får se vad jag (vi) känner för.
Nu ska jag packa väskan och åka iväg. Vi hörs!
Puss å hej! :)

Spikar i ryggen

Kategori: Allmänt

Nu är det äntligen helg!! Blev köttsoppa till middag och så blir det nötter till efterrätt.
Har haft en awesome arbetsdag idag, tiden har gått himla fort. Men som man säger "tiden går fort när man har kul". Fick testa spikmatta för första gången och jag kan bara säga att jag MÅSTE skaffa mig en!
Jag och Daniel har pratat rövarspråket och jag skrattade nästan så jag grät. Jag var väl inte så bra på det men huvudsaken var att det var kul.
Nu ska vi se en film och mysa sen blir det tidig kväll eftersom Daniel jobbar imorgon.
Gokväll! :)

Det tar aldrig slut

Kategori: Allmänt

Nu snöar det, igen! Jag tycker att det har kommit alldeles för mycket. Men det går väl rätt fort tills allt försvinner igen.
Just för tillfället så har jag en paj i ugnen, luktar himla gott! Ska väl äta lite frukost snart och om nån timme blir det att åka iväg till jobbet.
Har haft en jobbig morgon. Först hade katten spytt och så klart såg jag inte det... Sen när jag skulle baka så tog jag ut sockret och havregrynen som är i glasburkar. Ja då råkade jag slå i dom i varandra så den ena gick sönder och det blev havregryn och glas över hela golvet.. Städning är så kul..eller inte.
Nä nu ska jag chilla lite och göra frukost!
Ha en bra dag :)

Kallt som attan

Kategori: Allmänt

Hade egentligen tänkt baka och spela lite tvspel men jag orkar inte. Tokfryser (har ju bara halvljumma element) och är jättetrött, är väl inte riktigt frisk än kanske. Men ska krypa ner i soffan med täcket och se lite serier och dricka te. Borde ju bli bättre av det tycker jag.
Såg ni solen idag? Visst blev man glad?!! Åh vad jag vill ha sommar! Har en plan på att jag och Daniel ska åka utomlands, var som helst bara det är varmt. I maj nån gång kanske. Skulle ju vara hur skönt som helst att få lite sommar precis innan sommaren.
Nä nu orkar jag inte skriva nåt mer, ser ju knappt vad jag skriver nu när jag är trött och har glasögonen i bilen.
Så godkväll och sov gott! :)

When I grow up

Kategori: Allmänt

When I grow up, I want to be a forester
Run through the moss on high heels
That’s what I’ll do, throwing out boomerang
Waiting for it to come back to me
Ja den här låten av First Aid kit går på repeat här hemma (eller iaf i min partygarderob).
När jag blir stor så vill jag ha ett litet hus med en liten trädgård och gärna en liten vovve som springer runt överallt. Jag hoppas och tror att livet kommer vara awesome när jag blir stor!
Vi ska strax åka til Ica och köpa blommor (till mig) och så flytande margarin. Sen blir det loppis på skolan i hembyn. Jag hoppas att det blir nåt litet fynd i alla fall.
Nu ska jag gå och pussa på min bästaste och se till att han gör sig i ordning!
Puss å hej!

Färdigt!

Kategori: Allmänt

Tack vare min bättre hälft så är kommoden nu färdig! Och så här blev det:
Är faktiskt riktigt nöjd! Tur att Daniel är bättre än mig på att måla. Så nu när det här fixandet är färdigt så ska jag väl hitta på nåt annat kuligt att göra.
Nu ska vi äta fruktsallad och se film ja eller jag hoppas då det. Daniel har suttit och spelar Forza 4 sen middan så får väl se om han kan slita sig.
Ha en bra kväll allesammans :)

Over my head

Kategori: Allmänt

Mitt huvud gör ont men magen känns faktiskt riktigt bra. Den blir lite orolig när jag äter bara. Men känns som sagt bättre och det är ju huvudsaken.
Tänkte att jag slänger upp lite bilder på hur det blev med skrivbordet även fast jag inte fixat i ordning allt. Men titta inte på hur otroligt slarvigt jag lagt in kläderna, ska fixa det. När jag får tid..hehe.
Blev inte så bra bilder men det är ju alltid något.
Ikväll blir det film hade jag tänkt. Har en lista jag ska beta av:
Little ashes
Buried
Midnight in Paris
Friends with benefits
Desert flower
Extraordinary measures
Har ni nåt tips så säg till! Har fått tillbaka filmsuget så blir nog kanske mer film än serier nu.
Ha en bra söndagskväll! :)

Det blir bättre

Kategori: Allmänt

Känns bättre för oss båda idag. Bara hoppas att det fortsätter åt det hållet.
Nu ska jag göra lite frukostlunch och se om magen vill ha lite. Och resten av dagen blir lugn.
Måste bara säga att jag trivs så himla bra i min garderob, haha ja det låter ju kanske lite dumt. Men helt plötsligt gick våran lägenhet från att vara en 2:a till att vara en 2½:a. Jag kan ju till och med stänga in mig om jag vill.
Nä nu frukostlunch!
Ha en bra dag!

Fixelifixa!

Kategori: Allmänt

Eftersom jag är sjuk och inte har ork att göra så mycket så sitter jag och funderar ut nåt kul att fixa i lägenheten när jag blir frisk. Håller ju på med kommoden men behöver Daniels hjälp för att slipa. Men nu har ju mitt projekt med garderoben också. Köpte ett skrivbord som passade perfekt.
Nu kollar jag speglar som jag kan ha ovanför. Sen måste jag göra något åt handduks- och sängklädsproblemet. Har ju alla handdukar, dukar och sängkläder i min garderob och jag skulle som behöva det uttrymmet till mina saker (nog för att handdukarna och det är delvis mitt men ni fattar). Kanske att jag kan få in lite handdukar och sånt i sovrummet nu när jag flyttat ut mina grejer därifrån.
Jag älskar våran lägenhet men den är lite liten. Men det ska nog bli bra till slut, bara jag klurar lite så kommer allt ha sin plats.
Pussåhej!

Serier

Kategori: Allmänt

Hittills har vi suttit i soffan mest hela dagen. Eller ja, Daniel sov en stund mitt på dan också. Mamma for och handlade åt oss. Känns lite bättre men jag mår fortfarande illa.
Ska väl kanske ta och duscha så man känner sig lite piggare och sen blir det väl film. Finns ju inte mycket annat man kan göra när man inte mår så bra.
Har i alla fall sett dom två nyaste avsnitten av OTH, känns bra att det börjat gå igen. Väldigt dumt dock att det är typ en vecka mellan varje avsnitt... Så när jag sett dom två avsnitten fick det bli nya Pretty little liars. Då är ju bara frågan vad jag ska se på imorgon. Någon som har nåt tips på nån bra serie?
Ha en bra kväll! :)

Kräksjuka på gång?

Kategori: Allmänt

Mådde lite dåligt igår kväll men tog ett par alvedon och gick och la mig. I morse mådde jag lite illa och ont i huvet men for iväg till jobbet och hade tänkt ta mig igenom förmiddagen i alla fall. Men jag jobbar med dom bästa så dom tog på sig det jag skulle ha gjort så jag fick fara hem. Underbara människor!
Så nu är både jag och Daniel hemma, han har feber och ont i magen. Men om vi nu ska se nåt positivt i det hela så är vi ju i alla fall hemma en hel helg samtidigt.
Blir väl film eller nåt resten av dagen. Eller kanske sova lite..

Over mountains

Kategori: Allmänt

Idag har varit en bra dag (trots all jävla snö). For iväg och klippte mig så nu känns det som att jag typ inte har nåt hår alls. Sen åkte vi iväg till stan och jag köpte mig ett skrivbord.
Sen blev det födelsedagsmiddag för Daniel hos hans mamma. Supergottit! Han fick en massa kuliga presenter, bland annat en riskokare.
Ikväll har vi hunnit med att skruva ihop mitt skrivbord och tappa bort katten (hittade honom nyss i källaren). Har även jäääävligt ont i en tå.. Började med att Daniel i morse lyckades halvsparka mig rätt på tån och det gjorde ont som bara den. Och för ett tag sedan lyckades jag sätta mig på pallen med just den onda tån rätt under benet till pallen. Så nu har jag ett litet sår och den är blå, plus att det gör ont så in i bomben när jag går.
Men men, nog om det. Nu ska jag duscha och sen soooooova!
Godnatt everyhopa! :)

Filmkväll!

Kategori: Allmänt

Jag har haft en kort jobbdag idag och dessutom är jag ledig imorgon! Underbart!
Imorgon ska jag köpa ett skrivbord och så blir det middag hos Daniels mamma.
Nu ska jag myspysa med älsklingpälskling och se Real Steel och äta litelite godis!
Pussåhejs!

Look how they shine for you

Kategori: Allmänt

Man bör inte vara ledig mer än två dagar i sträck. Man blir ju så lat. Nog för att jag var pigg i knoppen i morse men jag var inte så pigg på jobbet. Men imorgon blir nog en bättre dag!
Har varit på info om undersköterskeutbildning och blev faktiskt mest bara irriterad. Kunde dom inte skriva på lappen att det bara var dom som är inskrivna på arbetsförmedlingen som kunde få ut nåt av det? Men det löser sig säkert på nåt sätt.
Har i alla fall städat undan lite av allt vi kom hem med så nu kan man faktiskt se golvet!
Väntar bara på att älsklingpälskling ska komma hem så vi kan se film och äta frukt med vaniljkesella. Och när älskling kommer hem så kommer kissemisse också hem!  Då blir det stormys!
Pussåhej!

Överraskningsmiddag

Kategori: Allmänt

Kom hem för ett tag sedan, tog ju ett tag att packa ur bilen.
Hann i alla fall hälsa på hos min faster på vägen hem, mycket trevligt! Sen blev det Ersboda (Biltema) och efter det skulle vi iväg och äta. Daniel trodde det bara skulle vara jag och han men jag hade pratat med hans syster och några av hans kompisar. Så när vi skulle sätta oss satt alla där, han blev faktiskt lite chockad. Tack och lov hade han inte haft någon aning! Han tror tydligen på allt jag säger, hehe.
Hur som haver var det sjukt god middag och han blev glad!
Nu blir det sängen och så tillbaka till jobbet imorgon. Har varit lite småirriterad över att jag börjar kl 7 imorgon. Men jag hade fel! Börjar inte förrän kl 8, så skönt!
Godnatt och sov gott! :)

Grattis älskling!!

Kategori: Allmänt

Ja idag blir Daniel 22! Tiden går fort som bara den! Så om någon timme ska vi skjutsa Daniels farmor och sen bär det av hemåt. Men med stopp i Umeå för middag. Känns både tråkigt och skönt att fara hem. Men vi åker nog upp snart igen hoppas jag. Men grattis igen till världens bästa och underbaraste idag! :)

Lite bättre

Kategori: Allmänt

Nu har vi precis varit och köpt ett par högtalare. Eller rättare sagt Daniel har köpt så nu är han bra nöjd. Vi ska ta en tur och hälsa på Daniels farfar och ikväll så ska jag gå till Yvonne och fika. Förkylningen har blivit bättre, tack och lov. Så förhoppningsvis bryter den inte ut helt utan blir bara bättre. Var på Dollar igår och köpte plastlådor (Daniel håller ju på att gå i bitar så fort han ska leta ett lock som passar till matlådan han ska ha). Nä nu är det bäst jag går och tar på mig skorna så vi kan åka. Puss å hej, leverpastej! :)

grisförkylning

Kategori: Allmänt

Ja Daniel har fixat så att jag kan blogga från hans iPad, awesomee! Känns lite surt att vi varit här en dag och jag håller på att bli förkyld... Men hur som helst så ska vi på Dollarstore på en stund och sen ska vi åka och hälsa på Daniels farfar. Blir nog mysigt idag. Nu ska jag äta frukost! Ha en bra dag :)

grisförkylning

Kategori: Allmänt

Lfldldl

Ledighet, så skönt

Kategori: Allmänt

Jobbat 12-21 idag och nu är jag less. Men imorgon har jag SEMESTER!!!
Vi åker till Luleå imorgon och återkommer på måndag. Skojskojskosj!
Nu ska jag klippa Daniel och så ska Sandra komma hit en sväng. Sen blir det äntligen sängen. Och då ska jag drömma om allt fint jag ska köpa på Ikea (när vi väl tar oss tid att åka dit).
Godnatt och sov gott!

Oh you gotta fire and it's burnin' in the rain

Kategori: Allmänt

Denna vill jag ha! Hade tänkt att den ska stå i min garderob med en spegel ovanför så klart.
MICKE Skrivbord, vit Bredd: 142 cm Djup: 50 cm Höjd: 75 cm
(Bild från Ikeas hemsida)
Har precis vikt in all tvätt (även den som legat ovikt i påsar i flera dagar) så nu känner jag att jag gjort mitt för idag!
Har haft trevligt besök av Liza så det blev "hembakta" kakor och te, perfekt kvällsfika.
Imorgon jobbar jag 7-16 och glad är jag för det. Ja för det första för att jag faktiskt har ett jobb men också för att jag slutar just kl 16 (händer ju inte så ofta). Det som suger är ju dock att Daniel jobbar till 21 men sen i veckan ska vi ju vara ledig i fyra dagar SAMTIDIGT!! Wiho!
Dom här fina grattis-blommor fick vi igår av mormor. Alldeles perfekt tajming också då mina nyårsblommor precis blommat ut.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag fortsätta läsa boken jag lånat av mamma.
Nattinatt!

If you love someone, love them all the same

Kategori: Allmänt

Städar och tvättar för fullt! Har städat i min garderob så nu är det bara att fixa dit en spegel och hämta hem fler bokhyllor.
Ska väl ta en paus från städandet och ordna en romantisk middag för en. Daniel jobbar till 21.. Men ska se serier och göra en ansiktsmask ikväll så det blir nog mys ändå.
Har gjort ett försök till att slipa den där nedrans kommoden igen men det går inge bra. Tror Daniel får hjälpa mig med det istället. Så får väl hitta nåt annat pyssel tills jag kan måla kommoden.
Nä nu ska jag fixa lite käk!
Hejsvejs!

Mysmysmys!

Kategori: Allmänt

Ikväll kan jag vara uppe hur sent jag vill för jag är ledig imorgon.
Mamma bjöd på middag idag för att gratta oss. Supergott och jag blev hur mätt som helst!
Jobbar onsdag och torsdag sen har jag semester några dagar! Så då beger vi oss till Luleå, längtar!
Nu ska jag mysa med min karl! Måste ju passa på nu när vi faktiskt är hemma samtidigt. Och så börjar han inte förrän kl 12 imorgon så nu kan vi faktiskt se en film.
Pussåhejs och godnatt och sov sött :)

Sliten tjej

Kategori: Allmänt

Kom just hem. Känner mig sliten och halvsjuk. Så kvällens to-do-list:
Te.
Duscha.
Sova.
Sova.
Sova.

Av hela mitt hjärta

Kategori: Allmänt

Tänkte bara dela med mig till världen att jag älskar Daniel så otroligt mycket, det går inte att beskriva med ord exakt hur mycket. Men det är en väldans massa i alla fall!
Av hela mitt hjärta älskar jag dig!
(Ringarna är såå mycket finare i verkligheten :) )

Tidig morgon

Kategori: Allmänt

Vaknade av att Daniel sa "Gå och väck henne". Så bara att stiga upp, haha. Har precis kommit in efter massa bus i snön så nu ska jag och Filip strax åka iväg. Han har ju bakat chokladbullar till morfar.
Sen bär det av till stan och sen till Obbola.
Hoppas ni får en bra dag idag :)

More than words

Kategori: Allmänt

Har precis slängt i tvätten i torktumlaren så nu sitter jag bara och väntar på att Filip ska komma hit. Kommer bli myspysigt att få va med honom. Får se vad vi hittar på för busigt imorgon.
Idag har jag målat kommoden vilket blev skitdåligt, eller det vita blev dåligt så får väl se om jag måste fixa annan färg. Sen har jag fikat på Näslunds med mamma och handlat. Rätt chill dag.
Hoppas ni har en kul kväll! :)

Nothing to lose

Kategori: Allmänt

Försov mig i morse igen.. Men kom bara 7 minuter för sent men, 7 minuter är alltid 7 minuter..
Hur som helst så gick det i alla fall bra ändå på jobbet. Var inte kul att köra bil i snöovädret men det gick ju i alla fall.
Sen jag kom hem har jag faktiskt hunnit med en hel del. Har ju fått hem lite andra möbler och skickat iväg hyllan vi haft i köket till pappa. Så nu ska vi bara hitta oss en skänk eller byrå att ha där istället, någon som har en?
Har satt upp mina gardiner som jag fick av Yvonne i somras. Passar perfekt till bordet!
Sen har vi även fått ta ett vitrinskåp av pappa så granen åkte ut idag så skåpet fick plats.
Och förutom det har jag bara småpysslat.
Imorgon ska jag börja måla en kommod som vi fått ta. Tänkte ha den i köket så den blir svart och vit.
Och imorgon så kommer bästaste Filip hit (om inget ändras förstås). Längtar!!!
Nu ska jag se lite serie och sen sova.
Ha en fin kväll! :)

I would do anything for love

Kategori: Allmänt

Har duschat och hoppat i pyjamasen så snart är det bara att krypa ner i sängen.
Har haft en rätt bra dag på jobbet idag. Har inte klivit på några råttor eller annat och det var ju ett stort plus.
Ikväll blir det inte mycket gjort. Borde egentligen kasta ut granen och dammsuga men det har jag tid med imorgon och på torsdag morgon.
Nu frågade älsklingpälskling om jag vill se film och det är väl klart jag vill. Mycket roligare än att dammsuga!
Godnatt och dröm fina drömmar :)

Att kliva på en råttas huvud

Kategori: Allmänt

Det är troligtvis det äckligaste jag har varit med om. Fyfan säger jag bara.
Men nu är jag äntligen hemma och ska snart få i mig nån mat. Har varit förbi hos mamma och så blev det en sväng på Häggan med Daniel och Martin. Känns skönt att ha hunnit göra något och klockan är bara strax efter fem. Brukar ju vanligtvis komma hem vid den här tiden.
Ikväll blir det bara att slappa, har känt mig småkrasslig hela helgen och hela dagen idag. Men så länge det inte är magsjuka så är jag glad.
Nu ska jag duka!
Höres!

2012

Kategori: Allmänt

Så var första dagen av det nya året avklarad. Ligger och funderar på vad som hände under 2011, allt gick ju så fort men jag inser att jag ändå hunnit med en del. Så det blir spännande att se vad 2012 har för kul att bjuda på. Jag hoppas på enbart roliga, spännande och bra saker.
Nu ska jag se ett avsnitt och sen sova. Blir jobb imorgon men slutar 16 för ovanlighetens skull så får se vad man hittar på efter jobbet.
Godnatt och sov sött :)

Nytt år, nya tag

Kategori: Allmänt

Tänk att det redan är 2012! Jag kan inte förstå hur tiden kan gå så fort.
Hur som helst så hade vi en supertrevlig kväll igår. God mat och film stod på schemat. Efterrätten blev tyvärr inte så god som jag hoppats på men allt annat var ju supergott!
Hur hade ni det på nyår? Blev några nyårslöften? Själv har jag ett nyårslöfte men det håller jag för mig själv än så länge i alla fall.
Nu har jag plockat bort alla tomtar (vet inte vad som flög i mig) så det enda som är kvar är gardinerna, stakarna och granen. Kändes faktiskt bra att börja plocka undan.
Nu ska jag slappa järnet och sen laga middag. Är ju jobb som gäller imorgon så bäst att passa på att slappa nu.
Vi hörs! :)