Hallonkakor

Gott nytt år!

Kategori: Allmänt

Sov länge idag, kanske lite för länge. Men det var värt det. Är ju utvilad i alla fall.
Har precis satt in efterrätten i ugnen och jag hoppas verkligen att den blir god.
På tal om nåt helt annat så blir jag lite less på människor ibland. För vissa kan man tydligen bara umgås med när det är fest på gång. Eller så hör dom bara av sig när dom behöver hjälp med något eller så. Jag tycker i alla fall att det är lite dåligt. Man kan ju faktiskt höra av sig bara för att också.
Nog om det. Nu ska jag städa undan lite och fixa inför middan och sen kanske det blir en promenad i det fina vädret. Man måste ju passa på medan solen skiner.
Hoppas ni haft ett bra 2011 och får ett ännu bättre 2012! :)
Gott nytt år!

Nyårsplanering

Kategori: Allmänt

Nyår imorgon och efter mycket funderande på maten så blev det nåt enkelt så på menyn står:
Räktoast
Fläskfilé med klyftpotatis
Chokladcheesecake
Och sen så blir det väl en massa chips och annat gott också förstås!
Daniel kom precis hem och fick sin julklapp. Han blev väldigt gladis. I år blev det en gitarr så nu kan han göra annat än att sitta vid datorn hela dagarna, haha.
Fick med mig en himla massa från stan (förutom gitarren) så nu behöver jag inte shoppa på ett bra tag! Sjukt kul att få träffa Khadrish. Men vi var väl kanske liiite för trötta för att spendera en heldag på stan.
Ikväll har jag försökt spöa Martin i UFC men ja, det gick väl sisådär. Men jag blir bättre! 
Nu ska vi fika lite och ta upp tvätten.
Godnatt :)

Shoppingdag

Kategori: Allmänt

Vaknade 07.48 med ett ryck, kollade på klockan och tänkte "Vafaaaa! Inte igen!". Jag trodde jag hade försovit mig. Men när jag precis var på väg upp så kom jag på att jag var ledig. Tur var väl det. Jag hatar att försova mig.
Nu ska jag bara äta lite sen ska jag åka till stan och träffa bästaste Khadra och sen hämta Martin och så åka och handla mat inför imorgon.
Finaste kissen! Ska åka och pussa på honom sen :)
Ha en bra dag! :)

Kattmobil

Kategori: Allmänt

Ledigt i tre dagar! Jippi!
Vi har inte gjort så mycket idag. Handlat, lämnat kissemissemo hos mamma och så har vi lagat middag.
Kisse  har varit hos mamma i bara några timmar och jag saknar honom redan. Han borde ha en telefon så jag kan prata med honom. Men jag får väl åka dit och pussa på honom imorgon.
Får mysa med min andra älskling istället. Alltid bra att ha flera älsklingar.
Godnatt! :)

Pretty little liars

Kategori: Allmänt

Är trött och less idag. Gjorde kycklingggryta så fort jag kom hem och medans så pratade jag med Khadra. Hon har tipsat mig om serien Pretty little liars. Har sett fyra avsnitt och nu är jag fast! Daniel jobbar kväll så jag myser ner mig i soffan och fortsätter se en massa avsnitt.
Jobbar imorgon sen så är jag ledig tre dagar, grymt skönt!
Någon som har tips på någon god mat till nyår? Känner att fantasin inte riktigt finns just nu. Vill göra något annorlunda men inte alltför svårt. Så har du några tips, hör av dig!
Nu ska jag fortsätta med mina avsnitt, är så grymt skönt att kunna slappna av lite!
Gokväll! :)

Ofrivillig sovmorgon

Kategori: Allmänt

Daniel klev upp vid kl 6 i morse. Jag hade tänkt kliva upp då också men jag var så trött så jag tänkte sova till kl 7 då jag inte började förrän kl 8. Ställde klockan på 07.10 och vaknade men tänkte att jag skulle vila ögonen lite. Sen vaknade jag i ett ryck! Då var klockan 07.40. Så jag packade ihop mina saker och tog på mig kläderna och så for jag iväg. Jag var på jobbet 07.56 och då tar det ändå cirka 5-6 minuter att köra dit. Tycker jag var duktig.
Trots en dålig start på dagen så var jag inte på dåligt humör och tur var väl det.
Har hunnit en sväng på Häggan och sen dessutom käkat pizza och nu blir det att slappa resten av kvällen!
Gokväll! :)

Tillbaka till verkligheten

Kategori: Allmänt

Började dagen med att gå till grannen och arbetskollegen Liza på 30årskalas. Blev en asbra frukost kan jag lova! Sen jobb 12-21 så nu har jag duschat och ska fika lite. Känns fel att gå till jobbet men nån gång måste man återgå till verkligheten, kan ju inte ha julmys hela tiden.
Imorgon blir det också jobb fast 8-17, tack och lov. Sen i veckan blir det väl att planera ihop nåt inför nyår.
Nu ska jag mysa med mina killar och sen hoppa isäng.
Godnatt :)

Julkul

Kategori: Allmänt

Ja nu är julen över. Känns både bra och dåligt. Jag älskar ju allt som har med julen att göra men det är som ändå lite smått skönt när allt är bortgjort.
Julafton blev en händelserik dag med lite tråkigheter men med en himla massa roligheter också. Är så glad att vi hann med att träffa nästan hela släkten under julhelgen. På dagen igår blev det jullunch hos pappa och Kate med bland andra syster med man och barn. Supermysigt verkligen!  Och jag har nog aldrig skrattat så mycket som jag gjorde när tomten kom dit!
På eftermiddagen åkte vi iväg och hämtade Tanna och Sara sen blev det julmmiddag hos oss.
Och idag har vi haft Tanna, Stefan, Sara och Martin här på julmat. Så nu tror jag att nästan all julmat är uppäten!
Efter att hela gänget åkt hem så for jag och Daniel iväg till mormor för att överraska henne och mamma. Så nu har vi gjort bort allt julfirande, och det gick på bara tre dagar i år. Ovanligt nog.
Och så fick jag ju så klart dom bästa klapparna! Dom här ovanför är nog topp tre tror jag, haha!
Hoppas ni haft en underbar julhelg!

Dan före dan

Kategori: Allmänt

Julafton imorgon! Känns ju helt galet! Tiden går så himla fort och sen när det inte är nån snö så känns det ju bara fel med jul. Men det blir ju jul ändå, vare sig det är snö eller inte.
Blev ingen Luleresa tyvärr utan vi åker iväg till pappa på morgonen och sen åker vi och hämtar Daniels mamma och syster och så äter och myser vi hos oss istället.
Har strukit julduken och så har vi varit och handlat så nu är det bara att laga till all mat. Och kanske dammsuga lite.
Var dyngförkyld igår men idag känns det mycket bättre. Är ju fortfarande förkyld men inte alls lika som igår. Helt sjukt vad sömn kan göra! Så nu hoppas jag på att jag blir ännu piggare till imorgon.
Nu ska jag äta lite kex med ost och sen ska jag krypa isäng.
(så som det borde se ut nu)
Pussåkram och god jul! :)

Julmys

Kategori: Allmänt

Nästan alla klappar inslagna. Bara två stycken kvar, känns skönt.
Har haft en mysig tisdag med pepparkaksbak, städning och tvättning.
Nu blir det film och sen isäng.
Godnatt!

Mos mosig mosigare mosigast

Kategori: Allmänt

Ungefär så känner jag mig just nu. Trots ledighet innan helgen så är jag helt slut efter jobbhelgen.
Åt julbord med delar av släkten igår på Levar hotell. Supergott! Blir mätt bara av att tänka på igår, haha. Fick ju mysa med dom bästa grabbarna också så då var ju min kväll gjord.
Nu ska jag mysa med den bästa pojkvännen!
Pussåhej!

Strålande jul

Kategori: Allmänt

Åh vad älskar att ha en riktig gran! Det doftar verkligen jul i hela lägenheten nu. Och så har jag bakat mjuk pepparkaka så det doftar ju också juligt.
Har precis klätt granen med älsklingen. Nu är det bara alla klappar som ska läggas under.
Ha en underbar kväll!

Mat i massor

Kategori: Allmänt

Håller på med middan för idag och lunchen för imorgon. Blir mycket mat, haha. Känner att jag har en himlans framförhållning för en gångs skull! Dessutom har jag varit och handlat med mamma och köpt mig en GRAAAAN!! Jippii!
Nu doftar det riktigt juligt här hemma. Så ikväll när Daniel kommer hem ska granen kläs och pepparkakor bakas.
Jobbar imorgon och direkt efter det så ska vi på julbord, smarrigt!

Pizza och knäck

Kategori: Allmänt

Älskar att kliva upp tidigt på morgonen och bara vara seg och mysa. Lite tråkigt bara att Daniel nästan alltid jobbar när jag är ledig. Idag jobbade han bara till kl 15 så vi har hunnit med att ses i alla fall. Gjorde pizza till middag och den blev riktigt god.
Nu håller jag på och kokar knäck. Sist jag gjorde det var i högstadiet så vi får väl se hur det går, haha.
Gokväll!

Argargargargarg..

Kategori: Allmänt

Har nyss sett film med Daniel. Den här gången blev det "Huvudjägarna", kanske inte den bästa filmen jag sett men den var ju inte dålig i alla fall.
Nu är jag så förbannat trött och less att jag blir arg av ingenting alls. Så jag tror jag ska göra mig själv, sambon och katten en tjänst och gå och lägga mig och sova tills jag slutat vara ett argt monster.
Puss å godnatt!

Julfrustration!

Kategori: Allmänt

När jag kom hem från luciafirandet så tänkte jag att jag skiter i det där med riktig gran och så kör vi på plastgranen som vi har istället. Så då tänkte jag ju förstås att det skulle vara kul att sätta upp den innan Daniel kommer hem. Jag hittade granen och tog den nedre delen och fixade till kvistarna. När jag sen ska sätta dit resten så upptäcker jag att granen knappt når upp till mitt fejs!! VAFAAAAN!
Klart som tusan att vi tagit med oss Saras julgran istället för våran. Åh vad less jag blir!! Så nu är det bestämt, imorgon åker jag iväg och KÖPER mig en RIKTIG gran. Jag vet vad ni tänker, jag bor i skogen så jag borde ju bara kunna räcka ut handen genom fönstret och plocka in en. Det är ju nästan sant men jag är en snäll tjej som inte vill ta en gran från någons skog utan lov.
Nu ska jag ta och börja göra lite rödbetssallad och hoppas att det går vägen. Men skulle inte förvåna mig om jag glömt köpa nån sån där skiiiiitviktig ingrediens...

Lucia

Kategori: Allmänt

Himlarns vad tiden går fort! Redan lucia och snart så är det ju jul.
Har precis kommit hem så nu ska jag slänga i mig lite käk, se nåt avsnitt och sen så ska jag iväg och se luciatåget här i Olofsfors, mysigt värre! Hade sån tur att lucian själv hade biljetter över och känner min mamma, tack så himla himla mycket!
Är jättetrött (som vanligt) men blir ju säkert lite piggare efter jag fått i mig lite mat. En arbetsdag till och sen är jag ledig två dagar. Blir skönt, då får jag sova ut.
Men glad (?) lucia på er allesammans! :)

Jättetröttis..

Kategori: Allmänt

Jättetrött!!
Nu - Sex and the city och lite chips.
Sen - sängen.
Godnatt!

Underbara söndag!

Kategori: Allmänt

Har haft en superbra söndag idag. Först var det frukost och chillidill innan vi åkte iväg till stan. Lämnade först av Sara hemma hos henne. Sen så gick vi på stan och shoppade julklappar! Inte många klappar kvar nu, känns riktigt skönt. Var även in en sväng på Telia och ja jag är inte annat än glad över att jag gick in där. Skulle nämligen skaffa mig ett surfavtal så jag inte får skyhöga räkningar nu när jag spelar Wordfeud och sitter på Facebook med mobilen. Så jag gick in dit och eftersom jag redan har ett asbra abonnemang så kan jag ju lika gärna binda upp mig tyckte jag. Jag fick ett års Spotify och 700kr att shoppa för i butiken! Nu har jag en massa nya prylar till mobilen, jippi!!
Nu ska jag ta och krypa ner i sängen, börjar tidigt imorgon.
Sov gott och dröm fina drömmar!

4½ år med världens bästa

Kategori: Allmänt

Ja huvva vad tiden går fort! Att vi har varit tillsammans i 4½ år redan, det är ju helt galet. Det känns vekligen inte som över 4 år. Men det känns alldeles underbart och det är väl det som är huvudsaken. Så vi firar det med lite frukost och kanske shopping och bio. Ja och så har ju Daniel namnsdag, grattis bästaste du! Så då blir det väl lite fika också skulle jag tro. Annars kommer vi ju fika ändå för det är ju tredje advent också och då är fika ett måste.
Nu ska jag gå och pussa på min fina och säga åt honom att komma och äta frukost!
Pussåkram!

Många bullar i ugnen

Kategori: Allmänt

Det blev en himla massa saffransbullar! Grymt dålig bild men vatusan, dom ser ju ändå goda ut. Ska göra plats i frysen så kanske dom räcker ett tag.
t
Nu väntar jag på att Daniel och Sara ska komma så vi kan göra middag. Palt står på menyn, hemmagjord dessutom. Har aldrig gjort det men det ska tydligen inte vara så svårt.
Pussåkram!

Hemmafru

Kategori: Allmänt

Blötsnö överallt. Men vi ska väl glada över att vi har fått snö i alla fall. Orkar inte julshoppa idag så får ta det till veckan istället. Tänkte julbaka lite istället. Och bygga pepparkakshus. Och tvätta. Och kanske städa.
Med tanke på att jag redan låter som en gammal hemmafru så kan jag ju också säga att jag ÄLSKAR cilit bang! Det är verkligen en underbar hjälp till alla fläckar och smuts. Vi har en ugnsplåt som var jättesmutsig och äcklig, nåt gisch som hade bränt fast. Sprayade på lite cilit bang och jag skojar inte när jag säger att det är exakt som i reklamen. Ni vet "Bang och smutsen är väck". Helt underbart!
Ska skriva en handlingslista så jag kan åka och handla.
Hoppas ni får en underbar lördag! :)

The help

Kategori: Allmänt

Har precis sett klart "The help". SE DEN! Otroligt bra film även fast jag var gråtfärdig mest hela tiden. Den är bra gjord och alla skådespelare är fantastiska. Så har du inte sett den så SE DEN!
Min rygg känns faktiskt nästan helt bra. Så länge jag inte vrider på överkroppen vill säga. Men imorgon så är jag säker på att det är borta. Så jag hoppas på en shoppningdag imorgon men man vet ju aldrig, varken med ryggen eller med vädret. Kan inte fatta att det kan vräka ner så mycket snö på bara ett par dagar.
Nu ska jag ta på mig tjocksockarna och krypa ner i sängen och mysa med mina två älsklingar.
Godnatt och sov gott!

God morgon fredag!

Kategori: Allmänt

Är uppe alldeles för tidigt men jag skulle ju egentligen jobba så istället för att ställa om dygnet så kliver jag upp. Har precis fått i mig en ordentlig frukost så nu blir det att lägga sig i soffan och se serier till kl 17 när Daniel kommer hem. Men jag hoppas att jag får besök idag, hoppashoppas.
Är lite bättre i ryggen men inte bra. Men med en dags vila till så blir det säkert bra. Skulle ju va kul om man kunde göra nånting i helgen. Typ baka eller städa eller nåt.
Måste bara säga det att min pumpamarmelad är aweeeesoooomee! Den är så sjukt god! Bara komma förbi och smaka lite, haha ;)
Ha en bra fredag! ;)

Sjuk men inte sjuk

Kategori: Allmänt

Ja när jag satte mig i bilen idag så kände jag att jag hade ont i ryggen och det blev bara värre. När jag kom fram till jobbet så gjorde det otroligt ont. Så även om jag inte ville åka hem så fick det bli så. Blir hemma även imorgon. Tycker det känns så fånigt att vara hemma från jobbet när jag inte är sjuk, alltså sjukdomssjuk. Jag hoppas i alla fall på att "låsningen" eller vad det nu är går över fort som tusan. Orkar inte med att ha tråkigt. Det enda positiva med att jag är hemma är att timvikarierna får hoppa in och tjäna pengar.
Något roligare är att jag fick julskinka och dopp i grytan till middag idag. Åh vad jag älskar julmat!
Nu ska jag ta och mysa med kisse. Och med Daniel så klart, när han kommit tillbaka från grannen.

Vitt överallt!

Kategori: Allmänt

Tydligen kom det en hel massa snö inatt. Kuligt! Nu är det vitt överallt så nu hoppas jag verkligen att den inte försvinner innan julafton.
Vaknade för en timme sen ungefär så ska ta och äta frukost nu.
Sen ska jag ta och göra nåt vettigt innan jag åker iväg till jobbet.
Hoppas att ni också fått en himla massa snö!
Pussåhej!

Pumpa

Kategori: Allmänt

Pumpamarmeladen blev precis färdig och god blev den! Första gången jag gjort marmelad faktiskt men nu lär det bli fler gånger för det var ju inte så svårt.
Ska hoppa in i duschen och sen blir det mys med älsklingen. Har köpt hallonglögg som jag måste testa och så blir det väl en skorpa med marmelad på till det. Börjar inte förrän kl 12 imorgon så ska försöka få lite gjort, typ städa.. Inte jättekul men då är jag förhoppningsvis pigg när jag kommer till jobbet.
Testade nyss att rosta pumpakärnorna som blev kvar men det blev ingen hit. Kan ju hända att min kära pojkvän tycker att dom blev goda så jag väntar med att slänga dom.
Ha en bra kväll och så sov så sött!

Lite nyttig i alla fall

Kategori: Allmänt

Har precis gjort rent berget av disk så nu ska jag bara krypa ner i min fåtölj och se lite satc.
Har tagit mig i kragen och simmar idag! Blev väl en sisådär 40 minuter, känns skönt att ha rört på sig lite. Är i alla fall helt slut så det blir härligt att lägga sig i sängen sen.
Imorgon blir det jobb och sen så kan det hända att det blir mer simning, om dom har öppet vill säga. Annars så blir det nog att göra pepparkakshus och pepparkakakor.
Nu kom älsklingen hem så ska gå och pussa på han lite!
Gokväll, godnatt och sov sött :)

Julesnö

Kategori: Allmänt

Det var snö ute när jag vaknade i morse och nu när jag var på väg hem så kom det lite mer. Så mysigt! Nu börjar den riktiga julstämningen infinna sig. Äntligen.
Har haft en heldag med systern min, vi har shoppat på Biltema och Rusta, besiktat min bil, ätit lunch på Shanghai (världens bästa lunchbuffé) och käkat middag hemma hos henne. Sen så har jag fått pussats, kramats och myst med dom bästa killarna i världen! En alldeles underbart bra dag helt enkelt.
Nu ska jag ta och göra nyponsoppa så jag och Daniel kan äta nåt nu när han kommer hem. Sen blir det att mysa eller nä förresten, det blir nog att testa hans ratt till xboxet istället!
Hoppas ni haft en bra snöig måndag! :)

Pepparkaksmellis

Kategori: Allmänt

Trött, trött, trött... Skulle kunna sova hur länge som helst. Börjar jobbet kl 18 så det får bli till att sova sen istället. Ska äta lite pepparkakor och dricka te, superbra mellanmål hehe. Sen blir det väl middag strax innan jag åker iväg.
Sen när jag kommer hem så ska jag försöka göra en lista på allt som ska inhandlas imorgon. Ska besikta bilen och så är det ju kanske dags att ta tag i alla juklappar. Men höjdpunkten imorgon blir ändå att träffa systeryster.
Nu ska jag fika! Ha en bra söndag!

Lördagsmys!

Kategori: Allmänt

Kom just hem från jobbet och i köket ser jag gubben stå och fixa med maten. Underbart! Blir tydligen förrätt också och så en skitstor godispåse till efterrätt, kan inte bli bättre.
Blir tyvärr en tidig kväll eftersom jag börjar äckeltidigt imorgon.. Eller egentligen spelar det ingen roll om jag lägger mig tidigt eller sent för jag kan ändå inte sova mer än ett par timmar när jag börjar 6.30 dagen efter. Är så sjukt rädd att försova mig. Men what to do. Får se Sex and the city hela natten istället, hehe.
Ska gå och hjälpa Daniel med maten nu, är såå hungrig!
Ha en underbar lördag allesammans!
Pussåkram

Äntligen lite nytt i garderoben!

Kategori: Allmänt

Kom hem alldeles för en stund sedan. Har skitont i magen, trodde det berodde på hunger men nu när jag ätit är jag inte så säker längre.. Men det blir säkert bättre till imorgon.
Måste strax i säng för det blir en jobbdag imorgon också.
I varje fall så kom mina kläder från ellos idag! Och jag kunde ha allihop. Och tröjan jag köpte till Daniel var superfin! Jag blir så glad när man blir gladare än man tänkt sig. Kläderna brukar ju ofta vara lite mindre fina än vad dom är på bilden men idag var det verkligen tvärtom.
Nu ska jag krypa ner i sängen!
Godnatt!

Bakning och grisfötter

Kategori: Allmänt

Så här nöjd var Daniel igår när han kokade sina grisfötter. (Varför vill man äta någon annans fötter?)
Och så här blev resulatet. Tydligen lite för salt så han kommer att göra ett nytt försök..
Och så här blev en av mina kakor, morotskaka/tårta. Supergod!
Nu ska jag strax pysa iväg till jobbet!

Fredag!

Kategori: Allmänt

Varför är det alltid så att jag får mer gjort mellan kl 7 och kl 12 när jag börjar kl 12 än när jag är ledig? Igår dammsög jag och städade undan lite och bakade. Idag har jag rensat ut gamla räkningar, ätit frukost, diskat, rensat i gamla papper och har snart gjort klar middagen. Och klockan är bara strax efter  9! Sen hade jag tänkt stryka julgardinerna och sätta upp dom och så äta lunch så klart. Men varför är jag mycket duktigare dagar när jag jobbar?
Hur som haver så fick jag i alla fall besök av bästa Sanna igår! :) Supermysigt!
Ska skicka en sen ansökan till undersköterskeutbildningen på närdistans och se om jag kanske får en plats även om antagningen är stängd. Har ju inte så många ämnen att ta igen så det borde gå fort att bli klar. Men först och främst ska jag hoppas på att det finns en ledig plats.
Nu ska jag diska undan kastrullerna. Ha en trevlig fredag (känns inte alls som fredag idag..)!