Hallonkakor

Hallon

Kategori: Allmänt

Är så galet trött men känner ändå inte för att gå och lägga mig. Jobbar 7-17 imorgon men sen då blir det helg och bara slappa! Ska bli riktigt skönt.
Har haft en riktigt bra dag. Jobbat, sen ätit lax och p-mos och så bara soffhäng. Men det bästa är ju att solen har varit framme nästan hela dagen. Snart är sommaren här!!
Igår kväll for jag iväg till Liza några timmar, jag kom hem lagom till då Daniel slutade. Då passade jag på att baka hallonmuffins med choklad,toppade med grädde med vaniljsocker och nåt hallon. Skulle egentligen vara kokos i smeten men choklad blev nog mycket bättre. Dom fick mycket bra betyg av kollegorna! Receptet finns i nyaste Året runt ;).
Nu ska jag se lite Gossip innan jag slocknar.

Grilltajm!

Kategori: Allmänt

Har precis duschat och målat naglarna så nu sitter jag i soffan och bara chillidillar.
Var till optikern idag eftersom jag känner att jag börjat se sämre (har ju bara läsglasögon) och mycket riktigt så behövde jag nya. Jag och Daniel hittade var sitt par som vi beställde. Känner mig supernöjd med mitt val så nu hoppas jag dom blir färdiga fort! Efter optikern shoppade vi på Häggan, blev två par byxor. Ett par långa turkosblå och ett par 3/4 i jeans, supersnygga! Blev även några plagg för Daniel. Tur vi fick lön idag..
Vi har även premiärgrillat idag och det var huuuur gott som helst! Åh vad jag längtar till sommaren när man kan sitta på gräset och ha picknick hela tiden.
Fick brev från hyresvärden idag. Nu är det bestämt att vi får flytta in den 16 april! Ska bli så skönt att få större och fler fönster. Sen är det ju alldeles underbart att vi hinner flytta innan vi åker utomlands (37 dagar till avresa).
Hörde Daniel nämna nånting om att "mysa" och "film" så jag tror jag säger tack för mig nu! :)

Intouchables

Kategori: Allmänt

Haft en superskön dag! Både jag och Daniel har varit lediga (lyxigt!) så vi tog en lång sovmorgon och så blev det att handla lite. Åt supergod middag hos mamma! Och nu har vi bara myst och sett film.
Såg "Intouchables" och det är en av dom bästa filmer jag sett. SE DEN!!
Nu tror jag att vi ska krypa ner i sängen. Jag tar i alla fall sovmorgon imorgon igen, skönt!

Är tydligen fredag idag..

Kategori: Allmänt

Varför är det så att man alltid känner sig friskare på kvällen? Tidigare idag har jag inte orkat nånting men nu helt plötsligt så slängde jag ihop en smulpaj. Och jag har lagat mat och diskat. Men kanske är det väl att jag är på bättringsvägen, hoppas det i alla fall!
Blir jobb i helgen (hur kan helgen komma så fort?). Ska bli riktigt kul men kommer nog bli huuur jobbigt som helst. Är ju som sagt inte helt frisk än.
Eftersom varken jag eller Daniel har haft större ork eller intresse så blev det enkel tomatsoppa till middag. Både supergott och nyttigt!
Daniel sitter och kikar på bilar, som vanligt, så jag ska gå och vispa vaniljsås och te!

Tidigt besök

Kategori: Allmänt

Fick igår reda på att det skulle komma ett par och titta på våran lägenhet. Daniel hade missat att vi var lediga och sagt att vaktmästaren kunde visa dom lägenheten. 8.15 knackar det på dörren! Klart det var dom. Så med håret åt alla håll och alldeles yrvakna klev vi upp. Tror vaktmästaren tyckte det var lite pinsamt, hehe. Hyresvärden hade inte sagt någon tid till oss så vi trodde dom skulle komma hit på dagen.
Var i alla fall inget par utan en mamma och hennes son. Sonen ska bo här och har redan tackat ja tydligen.
Nog om detta, nu ska jag se lite Gossip innan jag sätter mig en stund i solen. Mår bättre idag men är inte riktigt på banan än. Blir nog en slappardag igen.

Flower power

Kategori: Allmänt

Idag kom halsontet och febern..jippi. Verkligen en underbar present. Men fick i alla fall finfint besök av Liza. Lite te och surrande, det behövdes!
Nu har älskling dammsugat hela lägenheten och jag tror att det var välbehövligt. Så snart blir det väl middag också.
Mina finfina blommor jag fick igår!

I swear you´ll still be mine

Kategori: Allmänt

Vet att det var ett tag sen jag uppdaterad men har varit helt i andra tankar och så har jag inte haft nåt intresse.
För tillfället är jag dyngförkyld och mår riktigt pissigt! Men what to do.. Jag tror att förkylningen är nån biverkning av vaccinet, inte för att det spelar någon roll..men ändå. Har en plan på att åka på jobbet på onsdag men just för tillfället känns det inte som en bra idé.
Har i alla fall ätit våfflor idag, supergott nu när jag känner smaker igen. Och sen såg jag även en godispåse i matkassen som Daniel kom hem med. Blir nog en bra kväll det här!
Vi ska ju flytta ner på bottenvåningen. Det är sagt 1 juni men om någon vill ha våran lägenhet så kan det bli flytt tidigare, vilket jag hoppas på. Så hör av er om ni eller nån ni känner behöver en lägenhet. 2rok 3110kr/mån i Olofsfors!
Nu ska jag mysa med min kära sambo och äta det där godiset jag såg!
Några bilder på vad som hänt sen sist.
.
Sara fyllde år och Sanna och Ulrik hälsade på.
Rasmus fyllde år.
Systers kisse (som jag aldrig kommer ihåg vad han heter).
Bara för att min syster är bäst på att baka.

Kalas

Kategori: Allmänt

Har hunnit med en himla massa idag! Tog sovmorgon innan vi åkte iväg och kalasade i Obbola. Rasmus fyller 2 år idag! Sen blev det att handla mat och kika på lite kläder. Nu är maten på i ugnen så snart får man fylla magen.
Har nyss bokat flyget till och från Stockholm, känns skönt att ha gjort bort det i tid. Om två månader, exakt, sitter vi på flyget till Kreta. Kan bara säga att jag läääängtar! Och jag är inte alls avis (massa avis!!!) på min kollega Liza som just nu är och solar i Egypten. Men snart är det våran tur. Det sägs ju att tiden går fort.
Kan ju också berätta att jag har träningsvärk, like HELL!! Var och tränade med Daniel, armar i förrgår och ben igår. Jag kan knappt sträcka ut mina armar.. Daniel säger att det går över, jag tror honom inte..
Nu ska jag fixa till middagen. Hoppas helgen varit bra! :)