Hallonkakor

And all at once the crowd begins to sing

Kategori: Allmänt

Jag har hittat mina julgardiner!! I en låda i förrådet, tur jag beslutade mig för att ordna till där idag. Ska sätta upp gardinerna imorgon då jag är LEDIG!!
Har varit en mycket spännande dag med tomteskum, dieselvärmare och en hamster. Jag diggar mitt jobb stenhårt!
Fick pannkaka till middag när jag kom hem idag, supergott! Jag var vrålhungrig så jag slängde i mig maten, haha.
Ska ta mig en dusch och sen blir det nog lite glögg och så lite Sex and the City innan jag kryper i säng.
Ha en bra kväll!

Lycka!

Kategori: Allmänt

Lycka är känslan man får efter att man fått reda på att man får fortsätta några månader till med jobbet! Wiho!! Har ju inte skrivit på papprena än så det är ju inte 100% säkert än men snart så.
Det firas i alla fall med att äta en massa gott! Nu inväntas fika och glögg, mumsigt.
Var och lämnade in min jacka på Häggan idag, hade ett (trodde jag) hål just i sömmen. Ja dom skrev en lapp till sömmerskan som skulle laga det men sen så kommer hon som jag lämnade in den till och säger att det var flera hål! Jag hade inte ens sett dom så det var ju tur att hon såg dom. Så jag kom hem med en ny jacka och så hittade jag en fin tröja som köpte.
Pappa var snäll och hämtade våran 140cms-säng idag och så tog han hem sin 90cms som jag lånat så nu jäklar blir det luftigare i sovrummet! Och dessutom kommer vi inte ha olika höjd på våra sidor av sängen. Underbart!
Allt bara flyter på hur bra som helst! Och jag stormtrivs med att ha det precis så här. Bara hoppas det håller i sig.
Puss o kram!

You put your arms around me and I´m home

Kategori: Allmänt

Känner mig glad idag, sådär glad så det pirrar i hela kroppen. Kände så igår också, underbart!
Har precis ätit middag så ska ska strax åka och köpa nässpray så jag kan sova inatt.
Har jobbat och det kändes som att det gick ovanligt fort. Har druckit kopiösa mängder te, håller på att bli beroende tror jag.. Men det är ju gott så vad tusan.
Jag hoppas på en myskväll med Daniel ikväll men som det ser ut i köket så lär han ju sitta där och grejsa med en massa högtalare och krafs. Men jag tänker hoppas i alla fall!
Ska ta och göra lunchlåda till imorn nu!
Hejsvejs!

1:a advent

Kategori: Allmänt

Har gjort lite mera julefint här hemma, hittade ju lite mer julgrejer hos Daniels mamma. Men nu tror jag faktiskt att det bara är julgranen som saknas!
Har haft fina Johanna här idag. Superkul! Vi har ätit en massa mat och så fika så klart!
Har även tvättat idag och så tog vi ju självklart en sväng på marknaden. Fanns mycket fina saker men vi köpte bara tunnbröd och lite fika.
Nu är det bara lite disk kvar och så ska jag duscha sen blir det lite serier och så sängen.
6 veckor eller 27 dagar kvar..
Godnatt och sov sött!

Bästaste älskling!

Kategori: Allmänt

Fick en söt adventspresent av Daniel idag. Han är finast! Och bäst och jag älskar honom :)
Nu ska vi gå en sväng på marknaden här i Olofsfors!
Ha en bra första advent :)

Shoppinggalen

Kategori: Allmänt

Jag har precis beställt en massa från ellos, blev inte så dyrt tack och lov! Åh vad jag är sugen på att shoppa ännu mer.. Tur vi ska på stan imorgon, hehe.
Ja humöret vart ju mycket bättre av att klicka hem en massa kläder så det var verkligen värt det!
Nu ska jag nog se lite Sex and the City och käka en massa gotta :)

Satan i gatan

Kategori: Allmänt

Jag är såååååå jääääääääääävla less!! Vill bara lägga mig ner i sängen och sova i en evighet. Jag älskar mitt jobb men idag älskar jag det några aningar mindre än vanligt..
Jag är smutsig och känner mig jätteäcklig. Mina jeans är brunorangea av smuts och min jacka har en stor jävla lerfläck bak på ryggen. Tur jag älskar att tvätta...
Så bara för att jag är såååå less så ska jag köpa en sjujävla massa godis och tjocka mig hela kvällen! Grabbarna lär ju sitta och spela tvspel (hörde ett rykte som sa att Daniel köpt ett nytt spel..) så jag kommer nog se en massa avsnitt av Sex and the City.
Kanske ska beställa lite kläder..fick ju trots allt lönen idag!
Nu ska jag stöka undan lite medan jag väntar på att killarna ska komma och plocka upp mig.
Hoppas ni alla får en mycket trevlig kväll!

Tomtegröt :)

Kategori: Allmänt

Ja tomtegröt till frukost är inte helt fel!
Jobb 8-17 idag och sen är det heeeelg! Petter kommer och hälsar på idag och stannar tills imorgon så det blir skojsigt. Sen så åker vi iväg och hämtar en bil imorgon, äntligen kommer vi slippa låna! Sen på söndag så kommer fina Johanna hit. Kommer blir en bra helg det här :)
Ha en bra helg ni med!

Gottit!

Kategori: Allmänt

Äntligen har Daniel fattat det här med att jag vill ha det mysigt när jag kommer hem! Han har tänt ljus i hela lägenheten OCH BAKAT EN SMULPAJ! :)
Jobb imorgon sen tar jag helg! Blir en massa roligheter i helgen så jag längtar till tusen!
Nu ska jag mysa med gubben, ha en bra kväll!

Om jag var rik

Kategori: Allmänt

Då skulle jag köpa mig en jävla massa fint julpynt! Har precis tagit fram det lilla vi har här, kunde inte hålla mig fram till söndag... Den andra lådan med julgrejer är tyvärr glömd på Teg.. Men det fanns ju en del i lådan här så jag klarar mig ett tag i alla fall.
Åh vad jag älskar julen! Är ju några veckor kvar innan granen åker upp men det går fort tills dess.
Börjar kl 12 idag och slutar 21. Klev upp med Daniel idag så har ju hunnit med en hel del och lär hinna med en massa mer innan jag börjar.
Bramuk har busat heeeela morgonen. Han har slirat runt på mattorna så allt såg ut som jag vet inte vad. Nu däremot ligger han och värmer sig bakom datorn.
Ska försöka sno ihop nån middag som jag kan ta med mig och om jag hinner så kanske jag bakar nånting också.
Ha en bra torsdag!

Pyjamasdags!

Kategori: Allmänt

Ja nu är pyjamasen på och jag sitter i min fåtölj och myser. Skulle egentligen kunna gå och lägga mig nu men det känns lite väl tidigt. Har ju faktiskt sovmorgon imorn.
Har suttit i 1½ timme och kikat på kläder nu, är i behov av några nya t-shirts men kan ju aldrig bestämma mig över vilka jag vill ha.
Är alldeles för trött för att skriva någe mer så jag tror att jag tar och fortsätter mitt pyjamasmys istället!
Godnatt

Kul med jul!

Kategori: Allmänt

Ja jag vet att det är tidigt men jag har tjuvstartat lite med julen. Det är nåt speciellt med jul, jag kan liksom inte hålla fingrarna borta från alla fina julsaker. Så idag har jag köpt mig en adventsstake och även gjort i ordning en annan ljusdekoration. Faktiskt så har jag ställt fram en ljusstake i sovrumsfönstret också..tihi.
Och julduken har fått lägga sig på bordet, men sen lovar jag att jag ska hålla mig fram till helgen innan jag tar fram resten. Alla tomtarna vill ju också fram!
Kom förresten på att jag glömt att visa hur bordet blev så jag slänger upp en bild på det också nu när jag är ändå är i farten!
Visst blev det rätt fint?
Nu har vi precis sett klart New Moon så nu blir det sängen för klockan ringer kl 6!
Godnatt och sov sött!
Besviken och arg..

Städdag..

Kategori: Allmänt

Jag hade egentligen tänkt sova länge idag men jag var pigg vid sju-tiden när Daniel klev upp så lika bra att jag steg upp då också. Kanske får nåt gjort idag då.
Daniel kommer hem vid 12 så ska försöka få med honom på en promenad. Och ikväll blir det att tvätta.
Ska ta och äta frukost nu och sen då jäklar ska det städas!

Even if

Kategori: Allmänt

Ledig imorgon! Ska sova och städa sen får jag se vad som händer.
Just för tillfället så är det middag som gäller, Daniel håller på att koka grönsakerna medan jag chillar lite. Blir tonfisksallad och bönor idag. Och så köpte jag sharonfrukter som jag ska ha på mackan, mumsigt värre!!
Jag hoppas på att jag orkar se en film ikväll, annars får det bli C/O Segemyhr som är väldigt kul att slötitta på.
Daniel har satt på nån konsert med Eagles (som har grymt bra låtar) och jag kan inte annat än att tycka att dom är otroligt söta när dom står/sitter på scenen i sina skogshuggarkläder.
Maten är färdig, vi hörs!

Ful i håret

Kategori: Allmänt

Då har man jobbat färdigt för idag, bara att ta nya tag imorgon då! Är väldigt trött nu, även fast jag sov över en timme på eftermiddan. Kändes som att det gick extremt fort att jobba ikväll.
Ska strax äta lite grann (fick fiskgryta av mamma) och sen krypa ner i sängen. Fattar inte att jag kan va såhär trött. Får ta sovmorgon på tisdag när jag är ledig. Då ska jag sova lääääänge!
Har plockat lite granris och kottar och annat skojsigt så när det torkat så ska jag pyssla lite med det, får väl bli på tisdag det också kanske.
Kom att tänka på en kul grej som hände när vi var på stan. Fick ju va barnvakt en stund till min fina Filip. Vi var in på Kicks tillsammans med Khadra. Ialla fall så stod jag och Filip vid hårfärgerna så jag frågade "Vilken färg tycker du jag ska färga håret?" "Brunt", fick jag till svar så då frågade jag om han tyckte att mosters hår var fult "JAA!" fick jag till svar. Så nu tror jag att jag måste göra nåt åt det ;P
Nu är maten klar.
Gonatt!

Jobbsöndag

Kategori: Allmänt

Jag har gjort gröt - i micron!!! :D Fan så skönt!
Har långrast nu innan jag jobbar kvällen. Känns så skönt att även fast jag är huuur trött som helst så är det kul att jobba. Tur man har så fina arbetskamrater! Nog kan det kännas tugnt på morgonen när man kliver upp men så fort man kommit dit så blir man taggad.
Ska försöka vara lite produktiv på min rast så jag ska städa lite och ta en promenad, kanske plocka lite granris och annat kul som jag kan pynta till lägenheten med.
Ha en trevlig söndag!

Hälsat på i diket

Kategori: Allmänt

Håller på att möblera om i vardagsrummet så nu är det grejer överallt. Daniel har varit en sväng till stan idag för att lämna släpet och så passade han på att köpa en micro!!!!! Äntligen!! Nu kan vi äntligen värma på maten som vanligt och jag kan poppa popcorn! Wihoo!!
Annars så har dagen varit bra men även lite läskig. Har premiärkört i diket. Fast det var inget djupt dike och jag lyckades tvärbromsa så pass att jag kunde backa upp bilen. Tur var väl det!
Ikväll blir det fortsatt möblering, är ju Daniels ljud och tjafs som tar längst tid... Sen ska jag prova mitt set för chokladfondue, blir spännande. Och så blir det så klart en tidig kväll för jag börjar 06.30 imorgon. Har ju som tur är en lång "rast" innan jag jobbar kvällspasset så då ska jag passa på att vara ute i den friska luften lite grann.
Nu ska jag gå och se om Daniel behöver hjälp med att fippla ihop sitt tjafs!

Kladdis

Kategori: Allmänt

Men titta vad som nyss kom ut från ugnen! Blev en specialkladdkaka men jag hoppas mina fina arbetskamrater gillar den i alla fall.
Nu ska jag ta mig en macka och sen åker vi iväg. Ska ju få träffa min Filip, åh som jag saknar honom! Och Rasmus såklart men han är på dagis idag. Blir även att inhandla lite småsaker till lägenheten och bilen. Dessutom blir det nog att vi tar med oss en soffa hem!!
Ha en superbra dag allesammans!

a thousand more..

Kategori: Allmänt


I have died everyday waiting for you
Darling, don´t be afraid,I have loved you for a thousand years
I´ll love you for a thousand more
And all along i believed I would find you
Time has brought your heart to me
I have loved you for a thousand years
I´ll love you for a thousand more..
Så vackert att jag vill gråta

Full rulle hela dan

Kategori: Allmänt

Har hunnit med en hel del känns det som. Tvättat en massa, handlat, städat och lagat mat och dessutom hunnit varit iväg på Statoil och tvättat mammas bil. Och sen nu ikväll var pappa och Kate hit på middag och for för ett tag sen. Det blev kycklingspett och ugnsrostade rotsaker och så beasås så klart! Och polkaglass och chokladbollar till efterrätt. Riktigt mumsigt blev det!
Nu är Sandra på väg och ska hämta sin glasögon som hon glömde idag. Sen ska jag sätta igång "New moon" och mysa ner mig i soffan. Imorgon blir det bakning och förhoppningsvis After work med Daniels mamma och jag hoppashoppashoppas att vi hämtar en soffa då också!

Solen kikar in genom fönstret

Kategori: Allmänt

Har nyss slängt i en tvätt i maskinen så nu sitter jag med en kopp te och pepparkakor, riktigt bra start på dagen!
Fick besök av Sandra igår och hon sov även över eller rättare sagt hon sover över för hon har inte vaknat än. Superroligt att träffa henne, var ju ett tag sen sist.
Idag ska jag baka chokladbollar hade jag tänkt. Har varit så jäkla sugen på att baka ett bra tag nu så nu ska jag ta tag i saken! Kanske blir nåt annat bakverk också, den som lever får se.
Innan jag sätter igång med allt ska jag ta en promenad, solen skiner ju så då måste man ju passa på!

"Helg!"

Kategori: Allmänt

Är ledig imorgon och på fredag så det får bli min helg eftersom jag jobbar lördag och söndag. Så ikväll ska jag se Twilight och om jag orkar  New moon också. Måste ju se om dom så allt känns riktigt fräscht i minnet när vi åker och ser den nyaste. Blir nog lite te till filmen också.
Vi har ätit middag vid köksbordet idag!! Det blev så fint så fint! Bara nåt varv lack på ett par stolar sen är allt klart.
Imorgon ska jag städa en massa och tvätta. Sen ska jag också baka endera imorgon eller på fredag, måste ju ha nåt gott helgfika att  ta med till jobbet. Förutom att hålla på med massa städ och bakning ska jag bara ta det lugnt.
Nu blir det te och film!

Finfint!

Kategori: Allmänt

Nu är jag snart klar! Har bara en enda stol kvar att göra och det får väl bli imorgon. Vi ska strax skruva ihop bordet och sen innan jag går och lägger mig ska jag lacka några av stolarna en sista gång.
Har jobbat 7-17, 9 timmar men det kändes som att det var minst 30.. Efter lunchen var jag så himla trött. Men jag lyckades i alla fall hålla mig vaken hela dagen och jag är fortfarande vaken (!).
Daniel ska sätta igång en film "Rise of the planet of the apes" eller nånting ditåt i allafall..  Hur som haver ska jag ta fram lite polkaglass och kanske göra lite te. Har ju "sovmorgon" imorgon, börjar inte förrän kl 8, känns lite hemskt att det känns som sovmorgon att få sova till kl7. Men har ju rätt många dagar när jag börjar kl7 så då blir det tidigt.
Nu - POLKAGLASS!!
See you later älligäjtors!

SMS-inlägg

Kategori: Allmänt

2011-11-15_19_40 (MMS)

Min nya favvoglass - polka! Tog lite av da...

Kategori: Allmänt

2011-11-14_21_38 (MMS)

Min nya favvoglass - polka! Tog lite av daimglassen också såklart ;)

Yey!!

Kategori: Allmänt

Jag har en ny mobiiiiiiil!! Och den är så fiiiin!
Har varit och köpt mer tapetklister till stolarna och så handlat lite mat. Daniel fick köra och efter lite diskussion angående om han tryckte ner gaspedal 75% eller ännu mer så säger han "Skulle jag trycka plattan i botten så skulle dina ögon åka in i din hjärna!". Hahha ja kanske det..
Nu har vi i alla fall precis ätit klart så nu är det bara att sätta igång med stolarna som är kvar!

Lite för tidig morgon..

Kategori: Allmänt

Men godmorgon i alla fall! Jag är sååå trött, skulle egentligen bara vilja krypa ner under täcket igen. Men det går ju inte så jag åker till jobbet alldeles strax istället. Slutar kl 16 idag! Vanligtvis slutar jag ju kl 17 så det känns ju skönt.
Nu har jag druckit mitt te och ätit mina mackor så nu är jag redo för dagen!
Ha en bra måndag allesammans!

Ännu mera fix

Kategori: Allmänt

Har gjort en stol till idag och ska göra ännu en ikväll. Bordet ska målas en gång till sen är det klart. Så imorgon när jag kommer hem så blir det att fixa fler stolar.
Förutom möbelfixet så har mamma varit hit och fikat och hjälpt mig med att sätta upp lite tavlor. När hon hade åkt hem så tog jag och Daniel tag i sovrummet och möblerade om. Var ju så satans trångt tidigare att man knappt kunde gå in där. Men nu har vi fixat en annorlunda möblering men det blev så mycket bättre! Nu kan jag till och med dammsuga utan att behöva ha dammsugaren i sängen.
Ska alldeles strax göra middag, fläskfille, pommes och beasås blir det idag!

Hemmafix!

Kategori: Allmänt

Har hållt på hela dagen med köksmöblerna. Är helt kär i idén till stolarna. Sen var det ju så otroligt roligt att hålla på med tapetklister! (Så länge man inte ska sätta upp tapeter vill säga).
Före:
Efter:
Och imorn kanske det kommer en bild på bordet. Ska måla det ett varv till imorgon bitti.
Förutom detta så har vi även hunnit med att sätta upp dessa:
Har inte riktigt bestämt vad jag ska ha där än så tills vidare får det vara ljuslyktor.
Ska göra klart bordet och dom resterande 5 stolarna imorgon. Är så taggad! Jag hoppas att dom andra stolarna kommer bli lika bra eller ännu bättre än den första. Kommer ju ta några dagar innan dom är klara eftersom dom ska lackas ett antal gånger.
Nu blir det lördagsmys och Harry P!

Projekt köksmöbler

Kategori: Allmänt

Så var vi igång! Eller alldeles strax i alla fall. Fick åka och köpa annan vitfärg men nu jäklar ska det fixas!
Ska försöka ta några bilder, om det blir bra vill säga. Är mest spänd på att se hur det blir med stolarna.
Vi hörs sen!

Home sweet home

Kategori: Allmänt

Ja, är äntligen hemma efter heldag i stan. Har shoppat en massa färg, sandpapper, synonymordbok och en massa annat skojsigt. Nu står maten på spisen, baconlindad kycklingfilé fylld med blåmögelost och tomat och så ris till det så klart. Smarrigt värre!
Vårt "huvuduppdrag" med turen till stan var att fixa med bilen (byta olja, tvätta, byta filter osv..) så det tog ju lite tid. När vi skulle tvätta den så råkade Daniel också tappa sin svamp så jag fick en massa smutsvatten i håret, kändes lagom mysigt när det droppade ner på kinden. Annars har det inte hänt så mycket kuligt.
Hämtade en hög med tavlor som vi haft på Teg så nu ska dom upp på väggen! Mamma, du har inte lust att komma hit på typ söndag och sätta upp dom? ;)
Ska stöka undan lite så man kan duka och äta, är hungrig som en elefant!

Lite färdgodis :)

Kategori: Allmänt

100media_imag003 (MMS)

Lite färdgodis :)

Listan klar så nu bär snart iväg till stan...

Kategori: Allmänt

Listan klar så nu bär snart iväg till stan! :) just det, måste ta fram kycklingen så jag kan laga god middag när vi kommer hem!

11/11-11

Kategori: Allmänt

Vaknade nyss, sov alldeles för länge.. Får hoppas att jag lärt mig en läxa till imorgon då.
Daniel slutar snart så då ska vi skriva handlingslappar så vi kan vara riktigt effektiva idag. Ska till stan vid två-tiden och man vill ju inte hänga där hela dagen. Jag ska i alla fall köpa massa tidningar eller böcker som jag ska ha till mina stolat, vit färg till bordet och så sen en massa andra saker som kan va bra att ha.
Är rätt slut i kroppen fortfarande men det går åt rätt håll i alla fall och som det känns nu så är hostan nästan borta.
Jag är lite töntig faktiskt, okej ganska mycket töntig. Men den 11 Juni är mitt och Dannemans officiella datum så den 11e varje månad är ju då våran månadsdag. Hur som haver är det ju inget som firas men jag tycker om när det sägs att det är "våran" dag. Som alldeles för ett tag sen när Daniel (som har sääämst minne) faktiskt upptäckte att det var den 11e och skickade ett gulligt sms. Så idag har vi alltså varit tillsammans i 53 månader, nästan 4½ år. Tiden går fort! Nästan för fort ibland.
Aja nu ska jag faktiskt äta en ballerina pepparkaka ÄVEN fast jag inte ens ätit frukost, men ibland får man göra så. Och så ska jag lösa lite korsord så hjärnan kommer igång.

Ballerina pepparkaka!

Kategori: Allmänt

Har suttit och tryckt i mig ballerina med pepparkakssmak och dom är sjuuukt goda! Testa dom!
Annars sitter jag mest och slötittar på "Plus" och löser lite korsord. Mysigt som vanligt.
Ska strax göra en lista över allting jag måste köpa till mitt projekt för bordet och stolarna. Jag hoppas att jag kan komma igång med det nu i helgen. Taggaaa!!
Lite mer korsord innan jag lägger mig kanske.
Godnatt!

Jag har en hemma-man

Kategori: Allmänt

Kom hem för en stund sedan, är helt slut! Men kändes ändå skönt att jobba. Har ju haft så sjukt tråkigt här hemma.
Jag är i alla fall vääääldigt hungrig men jag känner mig också vääldigt lat.. Som tur är står Daniel vid spisen, han sa nyss något i stil med "Ja, nu har jag ju tagit över hemma-ansvaret". Skönt för mig! Men det kan ju mycket väl också vara något han bara sa. Han är kul han!
Nu blev maten klar och hemma-mannen sa  "Nu är det bara att du tar för dig" så här ska det ätas.
Jag skulle trivas väldigt bra om Daniel blev hemma-man på heltid ;)

För mycket dator - för lite kisse

Kategori: Allmänt

Kan detta vara ett tecken på att jag sitter för mycket vid datorn? ;)
Ikväll blir det "Vem vet mest?" och "Halv 8 hos mig" sen får jag se vad som händer. Blir tidig kväll så jag orkar jobba imorgon. Ska försöka få lite liv i Daniel som ligger och halvsover i sängen och se om vi ska poppa nå popcorn eller nå.

Riktig post gör mig glad

Kategori: Allmänt

Att skicka vykort är väl ändå lite mysigt, eller hur? Med alla moderna saker som e-mail, facebook osv så känns det som att det här med "riktig" post att har glömts bort. Jag har i alla fall skickat två vykort idag, ett till fina mormor och ett fina moster så nu hoppas jag att dom blir glada. Jag blir alltid jätteglad när jag ett brev eller ett vykort, någon har alltså ansträngt sig och skrivit MED EN PENNA och den här någon har gjort det speciellt till mig. Hur underbart känns inte det?
Jag ska börja skicka massa kort. Kanske ska göra egna kort, tänk vad glada alla skulle bli då. Är väl inte alla som uppskattar vykort men dom flesta jag känner gör garanterat det.
Men vad hände egentligen med den riktiga posten? Det enda som kommer i brevlådan nu för tiden är ju räkningar, hur kul är det?
Så gör någon glad och skicka ett vykort du med! 

It´s gonna be a good day

Kategori: Allmänt

Har en massa hosta men annars mår jag faktiskt hyfsat bra. Så imorgon går jag till jobbet!! Äntligen! Kommer säkert vara helt slut när jag kommer hem men det är det nog värt.
Ska faktiskt handla idag, mamma kommer och hämtar mig om ett par timmar. Annars ska jag inte göra nåt ansträngande alls.
Funderar på att beställa en mobiltelefon, ja inte för att jag känner att jag vill utan för att jag måste. Min har pajjat så nu lånar jag Daniels gamla. Men troligtvis blir det en Samsung galaxy ace, har egentligen inte hittat nån annan som jag gillar. Någon som har en sån eller vet om den är bra? Har ju Daniel som kan en massa men är alltid kul att höra vad andra tycker också.
Det känns som att idag kommer bli en härlig mysdag!
Jag har ganska nyss ätit frukost, lite sent kanske för jag klev ändå upp vid nio.. Men jag orkade i alla fall göra en ordentlig frukost! Sen satt jag ganska länge och åt. Är ju som så mysigt :)
Och med mormors svartvinbärssylt så blir havregrynsgröten en riktig delikatess!
Nu ska jag mysa massor med min gosiskisse och lösa dom få korsorden jag har kvar.

Gladgladgladglad

Kategori: Allmänt

Just för tillfället är jag väldigt glad. Jag tände en sjuhimla massa ljus och släckte alla lampor. Det gör mig glad. Och så blir jag glad av att jag har det så mysigt, även fast jag är sjuk. Det är viktigt att vara glad för då blir som avslappnad på nåt vis och allt känns mycket bättre.
Så ikväll ska jag bara sitta i soffan och vara glad! Ja kanske mysa lite med kärleken (om han kan slita sig från datorn vill säga) och kanske se en film.
Hoppas ni är lika glada som jag är!

Säljdags

Kategori: Allmänt

Sitter och funderar över alla kläder jag har som jag typ aldrig använt. Ska nog lägga ut dom på tradera. Och så mina balskor, ingen som är i behov av ett par svarta högklackade skor? Någon? Har bara använt dom en gång så blir att lägga ut dom också, man kanske får några kronor för dom.  Har ju en sjujäkla massa klänningar som jag aldrig använder så det finns ju ingen vits att ha dom hängandes i garderoben.
Kanske får ta tag i det någon dag framöver, är ju i alla fall värt ett försök.
Känner mig nästan produktiv idag! Och ändå har jag inte rört mig från soffan.. Ska skriva upp alla mina planer så att jag verkligen gör slag i saken när jag blivit frisk.
Har hittat en till sak att roa mig med, korsord! Träna hjärnan samtidigt som man ligger och slappar i soffan, underbart. Synd bara att jag inte är tillräckligt hajj på det än så jag kan inte ta mig an dom svåra korsorde, men det kommer väl med tiden kanske.

Det går framåt

Kategori: Allmänt

Jo men nu går det åt rätt håll. Ingen feber och inte ont i huvet, ont i nacken bara och så hosta förstås. Men jag är bättre i alla fall.
Så idag blir det fortsatt vila, kanske spåna på lite av mina idéer till köket och så ska jag försöka göra en ansträngning och plocka undan från köksbordet. Mer än så tänker jag inte göra idag.
Jag har en blomma, troligen så heter den Kantdracena och den har jag haft i trappuppgången tillsammans med några andra blommor (som inte har nåt namn). I alla fall så har den här blomman tappat hur många blad som helst! Tog in den för några dagar sedan men den fortsätter att tappa blad.. Jag blir lite ledsen för den är väldigt fin. Så den som har nåt tips för att den ska få tillbaka bladen/behålla dom som är kvar får gärna höra av sig.
Nu är det dags för mig att äta frukost och sen sätta mig i soffan och viiila!

Fullt ös!

Kategori: Allmänt

I alla fall i min hjärna, haha. Håller på och planerar för att måla/klä om lite möbler här hemma när jag blivit frisk. Åh jag är superdupertaggad! Men här sitter man nerbäddad i soffan och rör sig inte alls, vilket jag heller inte bör göra. Läkaren sa att jag ska vila ett par dagar till och jag tror det kan behövas.. Men snart är jag på banan igen! Hoppas jag i varje fall. Är fruktansvärt tråkigt att sitta hemma hela dagarna.
Idag har i alla fall varit en krya-på-mig-dag hos mamma. Vi fick middag och sen myste vi framför tvn med lite kaffe, te och rulltårta. En bra sjukdag helt enkelt.
Kanske att åker dit och är sjuk imorgon också, Daniel ska ju ändå jobba så han är ju inte mycket till sällskap.
Åh jag kan inte släppa tankarna på hur jag ska fixa möblerna, jag hoppas verkligen att det blir bra! Har ju ett tag på mig att verkligen planera så det borde ju bli bra. Och utöver det så är jag supersugen på att testbaka inför jul! Men känns inte som en hit att ställa mig och baka nu, både för att det är ansträngande och så lär jag ju hosta i smeten..
Men kika i recept kan man ju gör utan att smitta ner någon! Så vilken tur att jag köpte mig en tidning så jag "tankebaka" inför jul.

Det blir bättre

Kategori: Allmänt

Bara pyttelite feber idag, känns skönt. Var till vårdcentralen som sa att jag har ett virus.. Så ja det gör dom inget åt men jag fick hostmedicin och råd om att vila, dricka mycket, äta alvedon och smörja nacken med voltaren. Får se om det hjälper, hoppas!
Men det känns som att jag är på bättringsvägen i varje fall. Hoppas jag kan åka till jobbet på onsdag. Ska vila ordentligt idag och imorgon!
Nu ska vi käka frukost, tomtegröt :)

Alvedon, min nya bästis

Kategori: Allmänt

Har precis skalat potatis och tagit en dusch så nu är jag helt slut! Inväntar middag, potatismos och fiskgratäng.
Har i alla fall inte lika hög feber eller jag tror det. Har ju tagit alvedon så man vet ju aldrig. Men jag hoppas att jag är på bättringsvägen!! Jag har faktiskt lyckats måla mina naglar (röda) idag och jag hoppas att jag blir lite friskare av det! Om inte annat hjälper det humöret.
Resten av kvällen kommer nog se ut så här:
Och så kanske en skål glass. Vi ska se "Kronjuvelerna" och jag hoppas att den är bättre än en av filmerna vi såg igår i alla fall. Ja och så klart så blir det en massa mys med kisse!

Bra tidsfördriv

Kategori: Allmänt

Skrev nyss ett helt inlägg men sen råkade jag komma åt nån knapp så att allt försvann, kul..
I alla fall så ligger febern på nästan 38, lite mindre än igår i alla fall. Blir att stanna hemma ett par dagar till tråkigt nog. Ska ringa vårdcentralen imorgon och se om dom i alla fall kan göra nåt åt min onda nacke. Har sovit jättedåligt inatt och sen kunde jag inte somna om efter att Daniel åkt iväg till jobbet. Men what to do..
Idag ska jag nog ha ungefär lika kul som igår.. Spela Wordfeud (lägg till mig, Hallonkakor) som för övrigt är ett väldogt bra sätt att fördriva tiden på, se dålig tv och dricka en himla massa. Jag kan ju i alla fall säga att jag inte saknar att vara arbetslös, fy tusan så tråkigt.. Men nu när jag tänker på det så kan jag ju alltid slipa lite på CV:t, är ju inte allt för ansträngande!
Det blir nog en helt ok dag idag trots allt!

Riktig filmkväll!

Kategori: Allmänt

Sett två filmer och strax blir det ett avsnitt Vampire diaries. Det blev "The switch" och "Captain America: the first avenger" och ja den första var faktiskt riktigt rolig men den andra var väl lite sådär.
Febern har gått ner i alla fall men nu växer mina halsmandlar så det knakar, känns lite äckligt i halsen. Och så har jag galet ont i nacken. Jag hoppas verkligen att det blir bättre snart!!
Tog faktiskt en sväng ut till brevlådan (STOLT!!) men det tog på. Grannen stannade oss för att ge oss massa tapeter som var våra. Sen fick Daniel också ett förkläde med ko-mönster, supergulligt! Så nu hoppas jag på att han bakar åt mig. Men i alla fall så kändes det som att jag skulle svimma när vi stod där och pratade så fick gå upp och lägga mig. Ska kanske inte anstränga mig så mycket.
Nu ska vi se VAMPIRE DIARIES!!!

Hoppas på en bättre lördag

Kategori: Allmänt

Vaknade vid 6 i morse när Daniel klev upp. Passade på att kolla febern, 38.5.. Så tog en ipren och somnade om och vaknade inte förrän vid tolv när Daniel kom hem. Har inte lika hög feber nu och känner mig lite bättre i knoppen i alla fall. Men hostan är dryg och det gör ont i hela kroppen bara av att andas.
Har fått mig Vira blåtira! Och så godis och glass, kan nog bli en rätt så bra lördag ändå.
Ska ta lite alvedon och dricka en massa te. Har försökt äta lite men jag har nästan ingen matlust. Men det blir kanske bättre lite senare idag.
Nu ska jag försöka spöa syrran i wordfeud ;)

Duscha, tänk så jobbigt det kan va..

Kategori: Allmänt

Borde egentligen vara superglad över att det är helg men jag kan inte. Har 38.5 graders feber, var nere i 37,7 tidigare idag efter en ipren. Men en positiv sak har hänt idag i alla fall, jag har duschat! Daniel kom hem och sa "Du är finast! Oj vad du är fet i håret." så då tvingade jag mig i duschen. Det var skönt men extreeemt jobbigt.
Så nu ska jag återgå till mitt soffliggande och sen sova lite till. Och dricka en massa..
Hoppas ni får en trevlig helg och slipper va sjuka!

Känner mig inte alls optimistisk idag..

Kategori: Allmänt

Känns då inge bättre idag, eller ja kanske att jag är lite bättre i knoppen. Kollade febern, 38 grader..
Ringder till vårdcentralen och dom sa att om febern släpper och kommer igen om nån dag så bör jag komma in för då kan jag ha lunginflammation.. Men annars skulle jag bara vila och dricka, och vara hemma från jobbet. Hon påpekade otaliga gånger att jag får vara hemma i sju dagar utan läkarintyg. Men hur kul är det att bara ligga hemma? Jobbet är sååååå mycket roligare än att sitta hemma alldeles ensam, men så går det när man går och drar på sig en envis förkylning. Som för övrigt kan hålla i sig i upp till 3 veckor, kändes ju väldigt positivt..
Idag blir det nog ungefär samma som igår - Wordfeud och SVTs alla underbara program..
Ja och så ska jag ju dricka en himla massa förstås vilket gör att jag måste gå på toa, ja nu har jag ju helt plötsligt en massa grejer att göra idag...

Räddad av fika

Kategori: Allmänt

Ja soffan är skön, men inte efter några timmar.. Har i alla fall lyckats ta mig på toa och till köket för att hämta mer vatten. Passade på att ta fram mammas gokaker så nu överlever jag tills Daniel kommer hem.
Idag är typ enda dagen jag varit liite ledsen över att vi inte har några tv-kanaler förutom dom som är gratis. Jag hade inte varit ledsen om 6an och tv4 hade funkat men dom funkar inte, nån störning av nåt slag säkert. Så UR och barnprogram är väl det som har gått på tv idag, kuligt!
Har börjat få ont i halsen också.. Men jag hoppas att det går över till imorgon!

Förkylning?

Kategori: Allmänt

Igår mådde jag bra, kände av en kommande förkylning men inget mer. I natt har jag knappt kunnat sova för att jag har haft ont i huvet och magen, mått illa och haft ont när jag har andats.. Och det håller fortfarande i sig..
Så blir inget jobb. Ska ringa vårdcentralen och höra vad dom säger.
Får väl ligga i sängen hela dagen, kul! Blir ju inte många steg idag..fan vad less jag blir.

Gratis varmvatten, wiho!!

Kategori: Allmänt

Är helt slut. Skulle lätt kunna somna på fläcken. Har ätit en MYCKET god kycklinggryta till middag, tur det blev över så jag kan ha med mig till lunch imorgon.
Vi har äntligen fått vattnet omkopplat. Han fick såga i golvet eller nåt för att fixa det trasiga röret. Men nu är det i alla fall fixat! Nu kan jag duscha lääääänge och supervarmt! OCH GRATIS!!
Jag har ont i mitt vänstra öra (förkylning på g..) och nyser hela tiden. Men jag har ju klarat mig jäkligt länge utan att bli förkyld. Förut blev jag ju förkyld typ varannan vecka.
Nu ska jag slappa, kanske dricka lite te och slötitta på tv tills klockan blir nio och jag kan gå och lägga mig utan att känna mig allt för gammal och gaggig.
Gokväll!
/Elin

Snubbar och vatten..

Kategori: Allmänt

Ja vi har fått höra sen vi flyttade in hit att dom ska leda om varmvattnet så att det går på fastigheten istället för att det ska gå på vår hushållsel. Så igår så kom det hit en snubbe som frågade om det gick bra att han kom hit idag och fixade det. Det sades också att det inte alls skulle ta någon lång tid alls.
Dom måste alltså gå in genom lägenheten under och borra ett hål eller nåt för att kunna dra om det. Så han som kom hit i morse vid 8.30 skulle då fixa det. Vid 10.30 kommer han in och säger att golvet/taket är för tjockt och borren räcker inte till... Nu är dom tre snubbar och verkar inte ha nån aning om hur dom ska göra. Plus att dom har stängt av vattnet, och jag är kissnödig...
Tydlgen är det olika mått i lägenheterna så det verkar som sagt inte gå så bra och det verkar bli mer omständigt än vad det var tänkt från början..
Hoppas att vi har vatten ikväll i alla fall!
/Elin

Helkul!

Kategori: Allmänt

Vaknade tidigt idag. Känns skönt, då kanske jag får nåt gjort idag. Sen så kommer jag ju kunna somna tidigt ikväll vilket jag troligtvis lär behöva när jag börjar jobba kl 7 imorgon.
Tänkte slänga upp några bilder från helgen, det blev ju några stycken.
Ja det får räcka för den här gången!
Nu ska jag ut och promenera i dimman. Ha en bra dag!
/Elin