Hallonkakor

Sommar sommar sommar..

Kategori: Allmänt

Ja eller hur var det nu egentligen. Har ju regnat hela dagen idag men nu först känner solen för att titta fram lite grann. Men egentligen ska man kanske inte klaga utan vad nöjd med vädret som det är, det finns ju inget dåligt väder bara dåliga kläder.
Just för tillfället är jag sjuk, typ döende eller okej inte döende men väääääldigt förkyld i varje fall. Det bra är att jag inte har ont i halsen längre så det kanske håller på att gå över eller nåt.
Idag är det midsommarafton (om nån nu skulle missat det) och jag kommer inte göra nåt speciellt alls. Daniel och jag ska äta tårta, morotskaka och chips och se på film eller spela spel. Det känns faktiskt skönt att inte festa eller göra nånting speciellt idag, det är ju ändå galet jobbigt att vara bakis :)
Jag har i alla fall varit duktig och bakat morotskaka eller duktig och duktig, var otroligt lat och köpte en sån där bakmix där man bara tillsätter vatten och smör så vi får se hur god den blev.
På måndag börjar jag jobba så jag hoppashoppashoppas att jag hinner bli lagom frisk till dess annars kommer det bli en tuff första vecka.
Just idag har jag tyvärr inget kul att skriva så jag tror jag ska gå och hjälpa kocken här i huset med att duka.

Världens underbaraste, goaste och bästa!

Kategori: Allmänt

MIN KISSE ÄR HEMMA!!!!! :D
Jag är alldeles överlycklig, äntligen har jag min kisse! Åh vad jag har saknat honom. Nu har han legat bredvid mig i över två timmar och bara gosat, hur mysigt är inte det?!
Något som inte är lika kul är att jag har gått och blivit sjuk. Jag har jätteont i halsen och jag ser en förkylning komma till anfall inom kort så livet är lagom kul just nu. Ingen träning..så hoppas jag blir frisk snabbt!
Men det bra med att vara sjuk är att jag ändå har en vän att umgås med, Khadra, hon blir aldrig sjuk och då menar jag ALDRIG! Hon har det bästa immunförsvaret i hela världen så henne kan jag umgås med även om jag är sjuk :)
Vi var i alla fall på stan idag, jag och Khadra. Shoppade lite strepils till min hals och skor år Khadra.
Sen efter stan så hämtade Daniel oss och vi for till Maxi, vilket var bamseroligt.
Jag och Daniel hämta våran kissemisse, stort tack till Conny som tagit hand om honom! Så nu är jag nöjd och slipper sakna min kisse hela tiden.
Nä nu ska jag ta och ge min hals en omgång! Halstabletter, glass, te och självklart en massa c-vitamin och annat bra så jag slipper bli dyngförkyld.

It´s just the weight of the world

Kategori: Allmänt

Det är egentligen helt sjukt hur jag kan vara vaken nu, klev upp rätt så tidigt och sen har vi gått så jäklarns mycket att fötterna är helt uppsvällda så egentligen borde jag ha däckat för längesen.
Men hur som helst så var dagen underbar! Vi åkte strax innan elva och sen var vi framme på Södermalm strax innan ett. Vi har lärt oss att åka vilse, många  gånger dessutom, och det var rätt kul eftersom vi åkte vilse både på ditvägen och hemvägen men på nåt vis hamnade vi på samma ställa båda gångerna.
När vi väl hade tagit oss till Södermalm och gjort bort det egentliga ärendet så gick vi in mot Gamla stan. När vi kom fram till ett övergångsställe kommer det en gubbe som svänger precis vid oss och just när han passerar oss och släpper han världens fis! Men han gick vidare utan en min.
Genom Gamla stan tog vi oss sen till City och där tänkte jag shoppa men det var då så sablarns mycket folk att jag nästan fick panik. Rea nästan överallt och folk vars du än vände dig. Det enda jag shoppade var ett par skor, ett par helt vanliga turkosa skor. Hade nog känt mig lite mer lycklig över stockholmsturen om jag köpt något häftigt och ovanligt men sånt är livet, ibland finns det inte ens häftiga saker i Stockholm.
Imorgon så har vi ingenting planerat så det kommer nog bli en alldeles sjukt awesome dag :)
Vilse i Gamla Stan!
Den här trappen var verkligen inte kul att gå i efter att vi spenderat x antal timmar på stan i alldeles för dåliga skor...
Och självklart en bild på min nya kille! ;D

Minisemester på fredag :)

Kategori: Allmänt

Tredje dagen i rad som jag varit på Iksu och jag känner mig riktigt duktig!
Innan vi for och tränade var vi och rotade lite i Petters garderob och hämtade lite post som vi ska ta med oss på fredag när vi åker och hälsar på honom!!! :D Ska bli så sjukt kul! Vi var dit förra sommaren också så jag hoppas och tror att vi kommer ha det lika skoj nu. Jag och Daniel åker imorn och hämtar mammas bil som vi får låna (jag har en väldigt snäll mamma) och sen på fredag mitt på dagen åker vi till Petter. Under helgen ska vi dessutom hinna med att åka till Stockholm, mest för att Daniel (nörd som han är) ska köpa ett par högtalare men jag tänker i alla fall göra det till en shopping/se-huvudstaden-resa.
Men nog om det för nu ska jag sätta mig och äta dessa :)
Förresten, Khadra om du läser det här så vill jag bara säga att jag saknade ditt sällskap idag, väldigt mycket.
/ Elin

Snälla, snälla låt träningsvärken bara göra lite ont imorgon!

Kategori: Allmänt

Har precis käkat middag och duschat och jag är helt slut! Var på stan några timmar och sedan blev det Iksu.
Tränade med min kära Khadra och jag kan ju säga att det kommer nog bli problem för oss båda att ta oss upp ur sängen imorgon! Körde magövningar på en maskin där man omöjligt kan ta sig upp ur den på ett något sånär normalt eller vackert sätt. Det blev även att köra lår, bröst och rygg. Kan ju säga att det var länge sen jag tränade så här hårt vilket troligtvis märktes av alla stånk och stön och både jag och Khadra som såg ut som halvdöda potatissäckar i slutet.
Men det var helt klart värt det och det tänker jag fira med att äta en chokladboll och sedan gå och lägga mig och inte vakna förrän träningsvärken gått över :)
/ Elin

Jag är en latmask..

Kategori: Allmänt

Jag har varit alldeles för lat för att orka skriva nånting här. Tänkte skylla på värmen eller nåt men lika bra att erkänna min lathet. Men nu har Khadra förklarat att jag är alldeles för dålig på att uppdatera så jag lovar att nu ska det bli bättring!
Nu har jag dock tagit tag i min träningslathet och har faktiskt varit och tränat på Iksu! Känner att träningsvärken inte kommer vara att leka med imorgon...
På tal om Iksu, alltså vad fasen är felet på en del människor! Stod vid en crosstrainer och när jag skulle rengöra handtagen så börjar mannen som stod i närheten att säga "Vad fan, skynda då. Det ekar ju som Margareta. Helvete asså! " Och sedan spottar han på skärmen som är framför hans crosstrainer. Sedan går jag vidare till roddmaskinerna men efter en stund ser jag att han kommer och ställer sig på crosstrainern som är precis bakom mig (!). I varje fall så när han sedan är färdig och ska rengöra den så spottar han på golvet och slänger sprayflaskan för rengöring på golvet och sen går han bara iväg. Jag har ingen aning om han pratade med mig vid första tillfället eller om han bara svamlade för sig själv. Hur som helst var det fett knäppt!
Men men, jag bjuder på några bilder iaf :)
Min underbara pojkvän på väg hem från Lule! :)
/ Elin

Om ett dygn är jag hemma

Kategori: Allmänt

Ja så är det. Imorgon eftermiddag bär det av hemåt, dock så åker vi först och lämnar mamma i Lögd och sen åker vi hem. Ska bli både skönt och tråkigt att komma hem. Är ju sjukt härligt att vara här uppe i Lule och det har ju varit strålande sol nästan varje dag så det har inte funnits mycket att klaga på!
Idag har det hänt mycket, var på loppis med mamma och Yvonne, åkte och hälsade på Daniels farfar några timmar tillsammans med Daniel och hans farmor, träffat Daniels kusin Martin och fått provåka hans fina bil, löst korsord med farmor Pettersson och ätit ost och kex. Plus att vi har vart och handlat också!
Hur som haver så har tiden gått alldeles för fort!!!!! Vi ska åka och hälsa på farfar Pettersson imorgon och sen så bär det av hem..tråkigt men vi får se till att åka hit snart igen.
Ska lägga in bilder sen!
Godnatt :)

Mysig dag

Kategori: Allmänt

Om någon missat det så är jag uppe i Luleå just nu. Jag och Daniel hämtade upp mamma och sen for vi hit igår så vi kan hälsa på all släkt!
I varje fall så har vi idag bara haft det mysigt. Käkade pyttipanna till lunch och sen åkte vi iväg med Daniels farmor och hans kusse för att hälsa på hans farfar. Det blev gofika och pratstund, supermysigt. Sen blev jag och Daniel bjudna på middag hos Barbro där min kära mor bor för tillfället så det blev leverbiff och potatis :)
Nu sitter jag och Daniel och kappsurfar men vi kanske borde sova istället. Har ju en del vi ska göra imorgon, dollar store, Gammelstan, hälsa på gammelmoster och sen åka en sväng till Farfar Pettersson igen.
Godnatt ni få men underbara som kikar in här ibland!
Och om du läser det här Shadra (hehehehe) så kan jag säga att Daniel inte har skrivit sina tio sidor än ;P