Hallonkakor

Långledigt!

Kategori: Allmänt

Ja som sagt så har jag långledigt, hela 6 dagar! Men jag har ju redan gjort bort tre av dom men jag njuter i varje fall. Lyckades idag gå in i Daniels skitstora stereo som står i köket bara för att jag skulle ställa in gröten i mikron. Klart att mitt knä blev jätteledset och fick jätteont så jag har haltat runt hela dagen. Det bästa med händelsen var dock när Daniel sa "Jag kanske ska bära ner stereon i källarn". Stereon har ju bara stått där sen brännbollsyran... Så det krävdes alltså att jag skulle göra illa mig för att han skulle bära ner den, kul snubbe.
Men men sånt är livet, bara knät hinner bli bra till fredag när jag ska jobba så är jag lugn.
Imorgon hoppas jag på sol så att jag kan få sola och bada lite, har ju inte blivit så mycket sånt för mig hittills i sommar.
Åh jag måste ju säga att förra veckan skrev jag på papprena för fortsatt jobb! Får jobba ända till 8/1 nästa år! Känns så galet skönt att veta vad jag ska göra i höst. Hade nästan börjat få panik över att inte veta vad som ska hända efter sommarjobbet men nu kan jag leva lugnt OCH jag kommer ha råd att köpa några julklappar :D
Nu ska jag ta och se en film med Daniel och Anders!
/Elin

Slut på helg

Kategori: Allmänt

Det känns som helg bara för att jag inte är på jobbet just nu. Men skönt med sovmorgon i alla fall så snart ska jag åka iväg och handla åt mamma innan jag åker iväg till jobbet. Blir att sova där i natt eftersom jag börjar klockan 8 imorgon.
Känner mig väldigt trött men tror det beror på vädret. Dock är det väldigt bra att det inte är strålande sol för då hade jag blivit lite smått sur bara för att jag skulle missa all sol när jag jobbar.
Nä nu ska jag ta och vara lite produktiv och städa lite innan jag åker så Daniel slipper arbeta ihjäl sig när jag är borta...

..

Kategori: Allmänt

Igår hade vi riktigt kul. Var först hos Elin och Markku och sen drog vi vidare in på en av båtarna. Det blev en händelserik kväll. Daniel gick med cykeln och hotade människor som gick förbi med att han skulle cykla på dom, jag hoppas att dom tog det som ett skämt.
Sov till halv ett idag så jag slapp bakfyllan tack och lov. Ska nog ut och ta en promenad så man har gjort nåt vettigt idag i alla fall. Sen ikväll ska jag och Daniel se Transformers 1 och 2 eftersom vi ska se den tredje filmen på bio på tisdag. Daniel är helt sjukt taggad! Han sitter just nu och tjuvtittar på filmerna som vi ska se ikväll.
Jobbar kväll imorgon vilket faktiskt känns skönt, behöver ju inte kliva upp så tidigt imorgon.
Så här så Bramuk ut idag när han skulle leka. Han kröp även ner i hålet på en av mattorna men jag var för osnabb med kameran så jag fick inte med det på bild.

Midsommar i efterskott

Kategori: Allmänt

Har precis ätit färdigt och det var supergott! Örtpotatis i ugnen, kotletter och tzatsiki.
Nu ska vi strax bege oss till Elin och Markku på Umedalen  och sedan får vi se vart vi far.
Känns otroligt skönt att vara skönt och få umgås med lite folk. Missade ju hela midsommar så får ta igen det ikväll istället.
Ha en trevligt kväll! :)

Alldeles för trött för livet..

Kategori: Allmänt

Känner mig helt tom i hela kroppen och är så trött att jag lätt skulle kunna somna när som helst. Men jag blir piggare varje gång Daniel gäspar och säger att han är trött, han som inte gör ett smack på dagarna!
Ja mina dagar består av jobb och inte så mycket mer. Lyckades baka muffins igår vilket jag tyckte var otroligt tappert gjort av mig med tanke på min trötthet. Nu är jag ledig heeela helgen så då ska jag vila och försöka ha så mycket kul att jag stupar av kulighet!
Trots att jag är trött just nu kan jag inte komma på något roligt att skriva, vanligtvis brukar jag kunna komma på en hel massa knasiga saker som jag kan skriva men idag så är jag nog alldeles på tok för trött. Egentligen förstår jag inte varför jag är så trött, vem förtjänar att vara så här trött? Inte jag och det är verkligen inte kul. Jag orkar ju knappt stå upp, inte alls okej. Kanske borde testa dom där omtalade koffeintabletterna men jag är lite tvekis, funkar dom verkligen? Man kan ju tycka att jag borde testa med att sova men då kan jag ju säga att jag har sovit, mer än 8 timmar till och med sen så är det ju riktigt tråkigt att sova. Och just nu vågar jag knappt sova då jag börjat hallucinera eller nåt och ser tapetvåderna öppna sig som dörrar och höra massa konstiga ljud när jag ligger i sängen.
Nä nog för idag. Ska ta och göra något riktigt ovettigt och försöka vara riktigt okommunikativ för en gångs skull.
Sen vill jag också säga att jag har en underbar mamma som lagar lunch till mig när jag jobbar :)