Hallonkakor

4!

Kategori: Allmänt

Nu är det nära!!! Fyra dagar kvar och har lite smått panik. Har gjort en packlista och börjat packa lite grann. Kommer säkert glömma något, men så länge jag kommer ihåg att ta med mig pengar så borde jag klara mig.
Nu har jag jobbat färdigt för den här helgen. Nästa helg jag jobbar blir första helgen i juni!
Väntar på att gubben min ska masa sin rumpa hemåt så vi kan se film och mysa. Vi ska se "The vow" och jag tror den är jättesorglig men underbar.
Ska åka in till stan imorgon och handla lite solskyddskräm och gardiner och förhoppningsvis träffa Khadra.
Ha en superduperbra kväll!

10

Kategori: Allmänt

Köpte resväskor igår så nu jäklar är det bara att börja packa!! 10 dagar kvar, helt sjukt!
Har haft en superbra dag idag. Fått veta att jag helt säkert har jobb till sista september vilket känns helt galet bra! Sen har jag och Daniel vart en sväng på gymmet så nu är jag alldeles mör i benen. Eller i alla fall i det ena.. Vet inte varför jag tar i extra mycket med ena benet. Men men..
Nu väntas kyckling, wokade grönsaker och bulgur!! Mumma!!

14

Kategori: Allmänt

Exakt 2 veckor kvar tills vi åker!!!! Tagga!! Bara lite småtjafs som solskyddskräm och resväskor som ska inhandlas. Kommer bli så jäkla skönt!
Har precis ätit frukost så nu ska jag stöka i ordning lite i garderoberna och sen ska våran gamla lägenhet besiktas. Sen blir det jobb resten av dagen och kvällen.
Känns i alla fall hur skönt som helst att vi tapetserat färdigt och nästan fått ordning på allt. Förhoppningsvis hinner jag få ordning på det mesta idag.
Tack allihop som hjälpte till med flyttning, tapetsering och allt därtill! :)

Spend all your time waiting

Kategori: Allmänt

Har inte berättat att jag hade det sjukt underbart bra och kul i helgen! Har träffat finfina människor, skrattat så jag gråtit, sjungit mig hes och ätit god mat. En perfekt helg!
I morse så packade jag ihop alla mina träningskläder och gjorde en macka och tänkte att jag skulle fara och träna direkt efter jobbet när jag slutat kl 17. När jag kommer till jobbet och får mina arbetsuppgifter så står det att jag slutar kl 15! Vad i hela friden! Jag hade helt missat det, men glad var jag! Så helt plötsligt fick jag två timmars extra fritid, underbart!
Nu väntar jag på att älskling ska komma hem så vi kan mysa och prata lite strunt innan vi lägger oss. Börjar 7 imorgon så blir en tidig kväll. Daniel har tur och är ledig så vem vet, han kanske har middagen färdig imorgon också! Får väl hoppas i alla fall :)
Godnatt allesammans!

24

Kategori: Allmänt

Middagen stod på bordet när jag kom hem och så hittade jag ett påskägg i soffan! Någon som slagit min gubbe i huvet? Eller, han kanske bara har feber ;)
Det var i alla fall mycket uppskattad! Och nu är jag mätt på både mat och godis. Passar bra med ett gympass om en stund. Sen blir det nog tidig kväll.
Insåg just att jag inte har någon som helst aning om vart mitt brev från Folksam är. Behöver tydligen ha med mig det utifall att något händer. Blir väl att leta överallt eller beställa ett nytt och hoppas att det går fort att få det.
Nu ska jag mysa lite med min kissemisse som flyttat hem igen!

28

Kategori: Allmänt

Ja nu börjar nedräkningen! 28 dagar kvar tills vi åker iväg!! Börjar bli dags att planera packningen kanske. Kollar vädret där varje dag och idag har det varit 28 grader, ja PLUSGRADER!!
Är ledig fredag, lördag och söndag. Känns otroligt skönt! Är bjudna på middag i stan imorgon och på lördag blir det grillning hos oss (om vädret tillåter förstås). Kommer nog bli en grymt bra helg!
Trodde att våra glasögon skulle komma idag men nä, inte det. Får väl vänta till på tisdag istället då..
Nu är jag så trött att jag ser mer dubbelt än vanligt så godnatt och sov sött!